Σκόρπισε τον Άρη με ΕΞΑΡΑ! (φώτος)

Τρομερή η Πάφος στο Τσίρειο! Η ομάδα του Πρέσλι πραγματοποιώντας ένα εξαιρετικό παιχνίδι επικράτησε του Άρη με 6-0 κάνοντας μεγάλο άλμα στην προσπάθεια της να αποφύγει τον υποβιβασμό. Τρία γκολ ο Σικόρσκι, τρία και ο Ντεούλ… Ο Άρης δεν κατάφερε να αντιδράσει σε κανένα σημείο της αναμέτρησης μένοντας μετά την ήττα στους 16 βαθμούς. Από τη άλλη η Πάφος έφτασε τους 24. 

Διαβάστε την εξέλιξη του αγώνα: 

Ο Άρης ήταν η ομάδα που μπήκε με περισσότερη όρεξη στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Οι γηπεδούχοι έφτασαν σε δύο περιπτώσεις λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή του Κόπριβετς ωστόσο δεν κατάφεραν να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί. Ένα σουτ του Γιούσεφ στο 3ο λεπτό δεν ήταν ικανό να απειλήσει τον Σλοβένο τερματοφύλακα ο οποίος είδε την μπάλα να φεύγει πάνω από τα δοκάρια του. Το πρώτο δεκάλεπτο συμπληρώθηκε με την Πάφο να ανεβαίνει και να κερδίζει μέτρα προς την εστία του Νουρεντινόσκι δεν μπόρεσε παρόλα αυτά να προκαλέσει κάποια επικίνδυνη κατάσταση για την άμυνα του Άρη. 

ΓΚΟΛ η Πάφος 

Η Πάφος κατάφερε δύο λεπτά πριν το 20 να ανοίξει το σκορ με τον Σικόρσκι έπειτα από στημένη μπάλα. Ο Σικόρσκι σηκώθηκε πιο ψηλά απ΄όλους μέσα στην περιοχή του Νουρεντινόσκι έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ρόγκουλιτς και με κεφαλιά νίκησε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων για το 0-1 στο Τσίρειο. 

Ο Άρης προσπάθησε να απαντήσει άμεσα στο γκολ της Πάφου όμως το σουτ του Ταπόκο από πολύ μακριά εξουδετέρωσε με σπουδαία επέμβαση ο Κόπριβετς. Η φάση στο 22ο λεπτό της αναμέτρησης. Στο 27ο λεπτό οι παίκτες της Πάφου εκτέλεσαν με ωραία κομπίνα κόρνερ από δεξιά. Η μπάλα έφτασε χαμηλά στο πρώτο δοκάρι εκεί όπου ο Μπρουλς έστρωσε στον Ρόγκουλιτς όμως το σουτ του δεύτερου σταμάτησε στους αμυνόμενους πριν πάει στα δίκτυα. 

Ξανά ο Σικόρσκι 

Στο 33ο λεπτό ο Σικόρσκι πέτυχε και 2ο γκολ για την ομάδα της Πάφου βάζοντας τους φιλοξενούμενους σε ξεκάθαρη θέση οδηγού. Ο Μπεριγκό ήταν αυτός που κατέβασε την μπάλα μέσα στην περιοχή μετά από γέμισμα, στην συνέχεια σούταρε με τον Νουρεντινόσκι να αποκρούει ασταθώς και τον Σικόρσκι ο οποίος ήρθε δυνατά από πίσω με πλασέ να κάνει το 0-2 στο Τσίρειο. 

Και τρίτο! 

Ο Σικόρσκι έφτασε στο χατ τρικ με την συμπλήρωση του 42ου λεπτου. Ο Μπεριγκό έδωσε στον επιθετικό της Πάφου ο οποίος γύρισε το κορμί του και με σουτ έκανε το 3-0!

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ να είναι στο 3-0 υπέρ της Πάφου. Οι φιλοξενούμενοι είχαν σε τρομερά κέφια τους Σικόρκσι (τρία γκολ), Μπεριγκό και Μπρουλς και κατάφεραν με τρία γκολ να θέσουν ισχυρές βάσεις για ένα σημαντικό διπλό. 

B΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο Άρης προσπάθησε να φτάσει σ΄ένα γκολ νωρίς στο δεύτερο μέρος. Η πρώτη ευκαιρία των γηπεδούχων ήρθε στο 47ο λεπτό με τον Εγγλέζου όμως το σουτ του μεσοεπιθετικού του Άρη πέρασε έξω. Η απάντηση της Πάφου ήρθε στο 55ο λεπτό με δράστη τον Μπρουλς. Ο επιθετικός των φιλοξενούμενων έφυγε στην κόντρα και με σουτ έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Νουρεντινόσκι.  

Με την συμπλήρωση 65 λεπτών η Πάφος έφτασε κοντά και σε 4ο γκολ όμως το σουτ του Μπρουλς από το ύψος της περιοχής πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Νουρεντινόσκι. 

Οδεύοντας προς το τελευταίο 20λεπτο ήταν η σειρά του Μπεριγκό να απειλήσει. Ο ποδοσφαιριστής της Πάφου από αριστερά όπως πραγματοποιούσε επίθεση η φιλοξενούμενη ομάδα έπιασε δυνατό σουτ το οποίο κόντραρε στον Κούσα και έφυγε κόρνερ. 

0-4 και αμέσως 0-5! 

Εννιά λεπτά πριν το τέλος του αγώνα ο Ντεούλ ανέβασε κι΄άλλο τον πήχη του σκορ κάνοντας το 4-0 για την Πάφο! Ο Ντεούλ εκτέλεσε απευθείας φάουλ λίγο έξω από την περιοχή νικώντας τον Νουρεντινόσκι για τέταρτη φορά! Δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος ποδοσφαιριστής έκανε το 0-5 με κοντινή προβολή μετά από σέντρα του Γιάντζα. 

Δύο λεπτά πριν το τέλος ο Εγγλέζου μέσα στην περιοχή είδε τον Κόπριβετς να διώχνει εντυπωσιακά το σουτ του. 

Χατ τρικ και ο Ντεούλ

Στο 90+1 η Πάφος έφτασε στο 6-0 με τον Ντεούλ να κάνει επίσης χατ τρικ! Μετά από λάθος στην άμυνα έφυγε απέναντι από τον Νουρεντινόσκι τον οποίο πέρασε πριν στείλει την μπάλα στα δίκτυα για το 6-0. 

ΑΡΗΣ: Νουρεντινόσκι, Μουλόπουλος, Ευσταθίου, Παχίπης, Μαραγκουδάκης, Ντρομπάροφ, Εγγλέζου, Αζίζ (39΄Ιονίτα) Κούσας, Γιούσεφ (62΄Φράγκος) Ταπόκο 

ΠΑΦΟΣ: Κόπριβετς, Κομπανί, Σικόρσκι, Μπρουλς (71΄Σταύρου) Φυλακτού, Ρόκουλιτς (57΄Πογιέτ) Τάραβελ, Γιάντζα, Μπεριγκό, Μοστέφα, Γκουλόν

Κίτρινες: Κούσας/-

Ενδιαφέρουν...

**Ο Κούσας έφτασε τις τρεις κίτρινες κάρτες και χάνει τον επόμενο αγώνα του Άρη

**Τρία γκολ σ΄ένα ματς για τον Σικόρσκι, έξι συνολικά στο πρωτάθλημα

Διαιτητής: Δημητρίου Βασίλης
Α' Βοηθός Διαιτητής: Μαρίνου Μιχάλης
Β' Βοηθός Διαιτητής: Ευαγόρου Ευαγόρας
4ος Διαιτητής: Φωτίου Κωνσταντίνος
Παρατηρητής Διαιτησίας: Παπαβαρνάβα Μιχάλης

Καλύψτε όλες τις τραπεζικές σας ανάγκες με το επιχειρηματικό πακέτο για κυπριακές επιχειρήσεις www.ccb.coop.com.cy»

ΒΕΤ ΟΝ ALFA, τώρα και ONLINE στο www.betonalfa.com.cy