"Καταδικάζουμε τα μεγάλα σκορ..." (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ μετά το 30-0)

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ από την Ακαδημία Champions Ύψωνα με αναφορά κατά κύριο λόγο στην έλλειψη σεβασμού σε βάρος της γυναικείας ομάδας από τους αντιπάλους. Όπως αναφέρθηκε ψες το ΚΕΡΚΙΔΑ ΝΕΤ την Κυριακή η ΑΕ Αμμοχώστου κέρδισε την Ακαδημία Champions Ύψωνα με 30-0!!! (ΚΛΙΚ ΕΔΩΚαταδικάζουμε τα μεγάλα σκορ έναντι όποιασδήποτε ομάδας ειδικά όταν αυτή αγωνίζεται με μικρά παιδιά και μαθήτριες σημειώνει ανάμεσα σε άλλα η Champions The Soccer Academy.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: 
"Στόχος της ύπαρξης μας σαν Αθλητικό Σωματείο είναι να αναδείξουμε αθλητές και αθλήτριες με χαρακτήρα και αξίες ώστε να διαπρέψουν στην προσωπική, επαγγελματική και αθλητική διαδρομή της ζωής τους. Ο σεβασμός είναι μάλιστα το πρώτο πράγμα που διδάσκουμε στους αθλητές μας και τους προπονητές μας. Σεβασμός προς τους συμπαίκτες και τους προπονητές και κυρίως σεβασμό προς τον αντίπαλο! 
Θεωρούμε πως οι νίκες με μεγάλα σκορ βλάπτουν και απογοητεύουν τα ίδια τα παιδιά και δε δείχνουν βέβαια τον απαραίτητο σεβασμό προς αυτά και τις ομάδες τους. Γιαυτό το λόγο εμείς σαν Champions The Soccer Academy καταδικάζουμε τα μεγάλα σκορ έναντι όποιασδήποτε ομάδας ειδικά όταν αυτή αγωνίζεται με μικρά παιδιά και μαθήτριες κάτι που είναι ενάντια στις αρχές του ευ αγωνίζεσθαι και τις αξίες που πρεσβεύει ο αθλητισμός μας και ειδικά στις αναπτυξιακές ηλικίες!"

Εκ μέρους του Δ.Σ. της Champions The Soccer Academy