ΜΑΤΣΑΡΑ, έξι γκολ και όλα ανοικτά! (Φώτος)

Εξαιρετικό παιχνίδι στο "Μακάρειο" με Ολυμπιακό και Νέα Σαλαμίνα να πετυχαίνουν από τρία γκολ στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για την φάση των "16" του Κυπέλλου Κόκα Κόλα και να αφήνουν ανοικτούς... λογαριασμούς ενόψει του επαναληπτικού στο "Αμμόχωστος". Η Νέα Σαλαμίνα προηγήθηκε με 0-2 και 2-3, με τον Ολυμπιακό να έχει... απαντήσεις. 

Διπλή ευκαιρία στο 3'

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Νέα Σαλαμίνα να πλησιάζει στο γκολ μόλις στο 3'. Ο Μακρίεφ έκανε το δυνατό - συρτό σουτ από μακριά, ο Κωνσταντίνου έδιωξε δύσκολα, η μπάλα έφτασε στον Πόλιανετς που έκανε την κεφαλιά όμως έστειλε την μπάλα λίγο έξω.

ΓΚΟΛ με Μακρίεφ!

Η υπεροχή της Νέας Σαλαμίνας μετουσιώθηκε με γκολ πριν καν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο. Στο 8' μετά από εκτέλεση πλαγίου από τον Σεργίου, η μπάλα έφτασε στον Νουρ ο οποίος από δεξιά έκανε το παράλληλο γύρισμα στον Μακρίεφ, που με κοντινό πλασέ εντός μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 1-0!

Ανέβηκε ο Ολυμπιακός

"Ζωντάνεψε" κάπως ο Ολυμπιακός μετά το γκολ της Νέας Σαλαμίνας. Κράτησε λίγο περισσότερο μπάλα, πλησίασε στην περιοχή του Κίρεφ κερδίζοντας κάποια στημένα, είτε κόρνερ είτε φάουλ σε καλό σημείο τα οποία πέρασαν ανεκμετάλλευτα. Το εικοσάλεπτο συμπληρώθηκε με τους "ερυθρόλευκους" μπροστά στο σκορ.

ΓΚΟΛΑΡΑ Πόλιανετς στο 33'!

Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν αν φτάσουν στην ισοφάριση και οι φιλοξενούμενοι το εκμεταλλεύτηκαν... διπλασιάζοντας τα τέρματά τους στο 33'. Ο Πόλιανετς έγινε κάτοχος μπάλας με πλάτη στο αντίπαλο τέρμα, λίγα μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή. Γύρισμα γρήγορα και έκανε το δυνατό σουτ, σημαδεύοντας στην δεξιά γωνία του Κωνσταντίνου για το 2-0. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Ξεκίνημα με γκολ!

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Ολυμπιακός έφτασε στο γκολ και μείωσε σε 2-1. Ο Τόρες πέρασε στον Τριμπό από αριστερά, αυτός προσποιήθηκε, συνέκλινε και έκανε το συρτό - διαγώνιο σουτ στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του Κίρεφ, μειώνοντας σε 2-1 στο 50' και δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Δύο λεπτά μετά, 2-2!

Δύο λεπτά μετά το 2-1, ο Ολυμπιακός έκανε και το 2-2! Στο 50', μετά από εκτέλεση κόρνερ από δεξιά η μπάλα έφτασα προς τα πίσω εκεί που ο Τριμπό έκανε το... ξερό αριστερό βολέ στην κίνηση, νικώντας ξανά τον Κίρεφ και με το δεύτερο του γκολ σε δύο λεπτά, ισοφάρισε το παιχνίδι σε 2-2!

ΦΟΒΕΡΗ ευκαιρία

Φτάνοντας στο 64', οι φιλοξενούμενοι έφτιαξαν την πρώτη τους καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος. Ο Τιάγκο στην κατά μέτωπό επίθεση, μοίρασε δεξιά στον Σεργίου που σέντραρε ωραία στο δεύτερο δοκάρι, εκεί που ο Μακρίεφ μόνος εντός μικρής περιοχής μπερδεύτηκε και δεν βρήκε την μπάλα, βρίσκοντας αέρα και χάνοντας σημαντική ευκαιρία. . Η Νέα Σαλαμίνα απείλησε ξανά στο 72' με τον Κούσουλο να κάνει την κεφαλιά μετά από κόρνερ του Τιάγκο, όμως τα αντανακλαστικά του Κωνσταντίνου λειτούργησαν σωστά.

Φάουλ, γλίστρημα και γκολ!

Στο 86' η Νέα Σαλαμίνα κέρδισε φάουλ από πλάγια θέση. Ο Καρλάο ανέλαβε την εκτέλεση, σημάδεψε την απέναντι γωνιά και παρά το ότι με το που χτύπησε την μπάλα γλίστρησε και έπεσε στο έδαφος, την είδε να καταλήγει στα δίκτυα του Ολυμπιακού για το 3-2!

ΞΑΝΑ απάντηση!

Και εκεί που όλα έδειχναν ότι η Νέα Σαλαμίνα θα έφτανε στην νίκη, ο Ολυμπιακός είχε ξανά αντίδραση! Ο Τριμπό ελίχθηκε από αριστερά και έκανε την σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, εκεί που ο προωθημένος Μιγκελίτο νίκησε τους αντιπάλους του στον αέρα και με καρφωτή κεφαλιά... έγραψε το τελικό 3-3 στο 89'!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:  Κωνσταντίνου, Πολυκάρπου (86'Σωτηρίου), Πεχλιβάνης, Μιγκελίτο, Τόρες (77'Καπαρτής), Παχίπης, Βαλικάεφ, Χριστοφίδης, Ζιάμπαρης, Τριμπό, Πολίτσι (73'Κάστρο).

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Κίρεφ, Σεργίου (87'Μιντίκκης), Καρώ, Μακρίεφ (71'Καρλάο), Κούσουλος, Πόλιανετς, Χατζηκωνσταντή, Τιάγκο, Νουρ, Κορέια, Ρέινολντς.

KITΡΙΝΕΣ: Τόρες, Χριστοφίδης - Κούσουλος, Καρώ, Ρέινολντς, Μιντίκκης.

**Διαιτητής της αναμέτρησης ο Αβραάμ Τσούκκας με βοηθούς τους Χαράλαμπο Χαραλάμπους και Αριστείδη Χρίστου.

Καλύψτε όλες τις τραπεζικές σας ανάγκες με το επιχειρηματικό πακέτο για κυπριακές επιχειρήσεις www.ccb.coop.com.cy»

ΒΕΤ ΟΝ ALFA, τώρα και ONLINE στο www.betonalfa.com.cy