ΤΕΛΙΚΟΣ με Δημήτρη Μασιά

Μεγάλο ματς την Κυριακή στο Λίβανο. Θα διεξαχθεί ο τελικός του κυπέλλου Al Ahed -Al Nejmeh και οι αρχές της χώρας είναι σε συναγερμό. Ο Δημήτρης Μασίας κλήθηκε για να σφυρίξει την κρίσιμη συνάντηση.

Μέχρι και το Υπουργικό Συμβούλιο απασχόλησε το θέμα όπου έγινε συζήτηση για τους τρόπους με τους οποίους όλα θα κυλήσουν ομαλά χωρίς προβλήματα. Πάντως στο τραπέζι έπεσε και η ιδέα το ματς να γίνει κεκλεισμένων των θυρών ωστόσο τελικά θα επιτραπεί στον κόσμο να πάει στο γήπεδο.

O αγώνας θα διεξαχθεί στο Camille Chamoun Sports City Stadium το οποίο βρίσκεται κοντά στη Βηρυτό και είναι χωριτικότητας 47000 θέσεων.

Θα ληφθούν δρακόντεια μέτρα ασφάλειας με παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης αλλά και του στρατού!

Μαζί με τον Δημήτρη Μασιά θα είναι οι βοηθοί Αριστείδης Χρίστου και Μάριος Καλογήρου. Το γεγονός πως κλήθηκαν Κύπριοι διαιτητές για ένα τόσο κρίσιμο ματς σαφώς και τιμάει τους ίδιους και κατ΄ επέκταση την Κυπριακή διαιτησία. Είναι γνωστό πως συμπατριώτες μας έχουν διαιτητεύσει αρκετούς αγώνες σε γειτονικές χώρες αφήνοντας πάντα τις καλύτερες εντυπώσεις.