Γκολ, ασίστ και ΜΕΓΑΛΟΣ πρωταγωνιστής!

Η εξαιρετική πορεία του Δημήτρη Μουλαζίμη στην Τσεχία συνεχίζεται, με το τελευταίο παιχνίδι της Olympia HK να αποτελεί το αποκορύφωμά του!

Η ομάδα του συμπατριώτη μας άσου, αντιμετώπισε την 1.SC Znojmo και πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση επικρατώντας με 4-1 και έχοντας τον Δημήτρη ως τον μεγάλο πρωταγωνιστή!

Τι έκανε ο Δημήτρης; Σκόραρε το πρώτο γκολ με απ’ ευθείας εκτέλεση κόρνερ (!) και έδωσε άλλη μία ασίστ, επίσης από εκτέλεση κόρνερ!  

Η ιστορία πίσω από το παιχνίδι

Το τελευταίο διάστημα η Olympia αντιμετώπισε επιθετικά προβλήματα και είχε δυσκολίες στο σκοράρισμα. Από τα 18 τελευταία ματς της, μόλις σε ένα είχε σκοράρει πέραν του ενός γκολ. Στην προσπάθειά του ο προπονητής της ομάδας για να διορθώσει την κατάσταση, έδωσε εντολή όπως όλα τα στημένα (φάουλ – κόρνερ) να τα εκτελεί ο Δημήτρης. Μια απόφαση που δεν ήταν φυσικά κάποιου είδους αναλαμπή, αλλά απόφαση που προήλθε με βάση τα όσα βλέπει στις προπονήσεις.

Έτσι και έγινε, με τον Δημήτρη να τον δικαιώνει και με το γκολ και την ασίστ του, να οδηγεί την ομάδα του στην πρώτη φετινή της τεσσάρα και πρώτη μετά από 13 ολόκληρους μήνες!

Η σημασία της εμφάνισης

Αν η εξαιρετική εμφάνιση που συνδυάστηκε με γκολ και ασίστ γινόταν σε κάποιο αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, δεν θα είχε τόσο μεγάλη σημασία. Ωστόσο ο Δημήτρης το πέτυχε στο κρισιμότερο παιχνίδι της χρονιάς! Μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, η Olympia οπισθοχώρησε κάποιες θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα και υπήρχε ο κίνδυνος μέχρι και για υποβιβασμό. Ωστόσο, με την τεσσάρα απέναντι στην 1.SC Znojmo εξασφαλίστηκε και μαθηματικά η παραμονή ενώ η Olympia πραγματοποίησε το βαθμολογικό άλμα, επιστρέφοντας στις θέσεις που ήταν καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν.

Το συγκεκριμένο ήταν το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Olympia. Το πρώτο που μέτρησε, αφού ο 26χρονος άσος είχε σκοράρει και στο προηγούμενο παιχνίδι της ομάδας του ωστόσο το γκολ λανθασμένα ακυρώθηκε!

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο το γκολ:

Και στο πιο κάτω βίντεο την ασίστ: