Κρόιφ: "Είμαι ανοικτός σε οτιδήποτε" (Τι είπε για Μπαρτσελόνα)

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ζόρντι Κρόιφ, παραχώρησε συνέντευξη στη Marca με αφορμή την αποχώρησή του από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε αν υπάρχει θέμα να συνεργαστεί με τη Μπαρτσελόνα και ήταν ξεκάθαρος.

«Σήμερα η δυνατότητα μετάβασής μου στη Μπαρτσελόνα αποκλείεται πλήρως. Νομίζω ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Υπήρξε επαφή πέρσι, αλλά εκείνη τη στιγμή είχα ήδη λάβει απόφαση για να προπονήσω τη Μακάμπι. Μιλήσαμε για την ένταξη στο οργανωτικό χάρτη του συλλόγου, δεν διευκρινίσαμε τη θέση.

Είμαι πολύ ευγνώμων που με σκέφτηκαν, αλλά από τότε δεν υπήρξε τίποτα άλλο, εκτός από τις περιστασιακές ευχαριστίες λόγω του πατέρα μου. Η επιλογή συμμετοχής στη Μπαρτσελόνα  έχει πλέον αποκλειστεί και αξιολογώ άλλες προσωπικές και επαγγελματικές επιλογές.

Είναι ξεκάθαρο και από τότε συνεχίζουμε να διατηρούμε επαφή σε άλλα ζητήματα. Η Βαρκελώνη πάντα συμπεριφέρθηκε πολύ καλά σε όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με τον πατέρα μου».

Για το μέλλον του: «Θέλω να είμαι σε ένα μέρος όπου θα αισθάνομαι πολύτιμος, γνωρίζοντας ότι έχω επιρροή σε ένα έργο. Αν παρατηρήσω ότι η κατάσταση είναι καλή, θα πρέπει να μπω σε αυτό. Εάν όχι, καλύτερα να το αποφύγω.

Πέρασα περισσότερα χρόνια ως αθλητικός διευθυντής, κάτι που με βοήθησε. Μου αρέσουν και οι δύο ρόλοι και είμαι ανοικτός σε οτιδήποτε».