Antonio Nunez για τον Τελικό

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Αντόνιο Νούνιες, φιλοξενήθηκε στο Euronews και μίλησε για τον τελικό του Champions League μεταξύ της Ρεάλ και της Λίβερπουλ.

Ο 39χρονος πλέον Ισπανός, έκανε σπουδαία καριέρα και είναι από τους ελάχιστους που έπαιξαν σε Λίβερπουλ και Ρεάλ και σκόραρε και με τις 2 ομάδες .

Να σημειώσουμε πως ο Αντόνιο Νούνιες ήταν από τα μεγαλύτερα ονόματα που φόρεσαν τη φανέλα του Απόλλωνα τα τελευταία χρόνια. 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Νομίζω ότι είναι ένα από τα αγαπημένα παιχνίδια. Στη συγκεκριμένη περίπτωση η Ρεάλ Μαδρίτης  είναι πολύ συνηθισμένη σε τέτοιου είδους παιχνίδια, σε τέτοιου είδους καταστάσεις. Είναι παίκτες που τα χειρίζονται πολύ καλά και στο τέλος σχεδόν σε όλους τους τελικούς των τελευταίων χρόνων που έχουν παίξει έχουν κερδίσει».

Ο Ισπανός θεωρεί ότι η Λίβερπουλ είναι πιο διασκεδαστική από άποψη στυλ παιχνιδιού, κάτι που φυσικά μπορεί να είναι επικίνδυνο για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

"Στην πραγματικότητα, βασίζονται αυτή τη στιγμή, σε ένα επίπονο ποδόσφαιρο, ένα ποδόσφαιρο στο οποίο πάει για όλους και πραγματικά ωραίο να δούμε.

Όλοι γνωρίζουμε την ποιότητα στην επίθεση που διαθέτει η Ρεάλ Μαδρίτης όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά, στο τέλος με την εξαιρετική ποιότητα που έχει , καταλήγει να κερδίζει. Νομίζω ότι μπορεί να είναι ένας πολύ ανοικτός αγώνας"