Οι συμπάθειες... το "βρέφος" και ο Στάθης!

Τα πρώτα δείγματα του Γιάννη Γερολέμου με την "γαλαζοκίτρινη" είναι άκρως ενθαρρυντικά με τον Ντούσαν Κέρκεζ να είναι διατεθειμένος να του δώσει αρκετές ευκαιρίες την επόμενη χρονιά.

Η νέα προσπάθεια που θα γίνει στην Λεμεσιανή ομάδα προϋποθέτει και συμμετοχή για τα νεαρά ταλέντα της ομάδας όπου μέσα από τα παιχνίδια θα αποτελέσουν την βάση για την ΑΕΛ του μέλλοντος.

Ένας από αυτούς είναι και ο Γιάννης που υπόσχεται πολλά και ήδη έχει "κερδίσει" πολλούς με τα "κατορθώματα" του στην Κ-19 αλλά και το ενδιαφέρον ξένων ευρωπαϊκών ομάδων (π.χ Γκλάντμπαχ).

Σε μια εποχή όπου το Κυπριακό ποδόσφαιρο χρειάζεται όσο ποτέ ταλαντούχους Κύπριους, ο Γερολέμου είναι από τα πιο αυθεντικά ταλέντα των Ακαδημιών μας και στα πόδια του είναι να αποδείξει πως οι προσδοκίες είναι ορθώς ψηλές.

Στην φωτογραφία διακρίνεται μαζί με τον Στάθη Αλωνεύτη, έναν ποδοσφαιριστή οποίος με την συμπεριφορά αλλά και την απόδοση του, χαίρει της εκτίμησης των πλείστων κάτι που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τον Γερολέμου και κάθε... Γερολέμου.