Κάιπερς: «Δεν πάω στην ΑΕΚ»!

Με δηλώσεις του σε βελγική ιστοσελίδα ο Ούγκο Κάιπερς λέει ότι δεν θα πάει στην ΑΕΚ επειδή η πρόταση της «δείχνει έλλειψη σεβασμού σε μένα, στον πατέρα μου και στον μάνατζερ μου». 

Μπορεί η μεταγραφή του νεαρού Βέλγου επιθετικού που έχει εντυπωσιάσει στον Εργοτέλη να έμοιζε σίγουρη, αλλά ο ίδιος τα λέει διαφορετικά. Συγκεκριμένα, μιλώντας σε ιστοσελίδα του Βελγίου, ο Κάιπερς... επιτίθεται στην ΑΕΚ και δηλώνει ότι δεν έχει πρόβλημα να παραμείνει ακόμη ένα χρόνο στον Εργοτέλη.

«Δε θα πάω στην ΑΕΚ. Η πρόταση της ΑΕΚ δείχνει έλλειψη σεβασμού σε μένα, στον πατέρα μου και στον μάνατζερ μου, Ζακ Λιχτενστάιν. Δεν έχω πρόβλημα να μείνω ακόμη ένα χρόνο στον Εργοτέλη. Η μεταγραφική περίοδος, πάντως, τώρα αρχίζει», είναι τα λόγια του Κάιπερς ενώ στην ίδια ιστοσελίδα μίλησε και ο μάνατζερ του, ο οποίος είπε τα εξής...

«Ο Ούγκο πιέστηκε από τον Εργοτέλη και την ΑΕΚ για να υπογράψει σε ομάδα που δεν ήθελε να παίξει. Η πρόταση της ΑΕΚ δεν ήταν ενδιαφέρουσα. Η διοίκηση της έδειξε απίστευτη αλαζονεία, παρά το ότι ο Ούγκο έκανε σπουδαία σεζόν. Το αμέσως επόμενο διάστημα αρκετές ομάδες θα κάνουν κρούση στον Εργοτέλη για τον Κάιπερς. Ολες οι επιλογές είναι ανοιχτές, εκτός από αυτή της ΑΕΚ. Είναι η μοναδική ομάδα που δεν πρόκειται να πάει».