ΑΤΑΚΕΣ Κίκη για ΦΑΚΕΛΟ και... πατάτες!

O Πρόεδρος του Εθνικού Κίκης Φιλιππου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Μαγκαζίνο των Σπορ» του Αθλητικού Ραδιοσταθμού Sports1. Σημαντικές οι τοποθετήσεις του. Επιλέξαμε την αναφορά του σε δύο θέματα μέσα από την οποία βγήκαν οι... ατάκες της ημέρας.

Για τις ακαδημίες: «Ο Εθνικός τιμήθηκε γιατί είχε τους πιο πολλούς ποδοσφαιριστές στη U19. Μας στέλλουν από πριν ότι θα τιμηθούμε, όταν πήγαμε στην εκδήλωση και μου έδωσαν το βραβείο ήθελα να πω κάτι αλλά δεν μπόρεσα να το πω. Αυτά τα παιδιά, οι εφτά ποδοσφαιριστές και ακόμα δύο που ήταν κάτω των 17 ήταν στο παιχνίδι που παίξαμε με τον Άρη και ήρθε κόκκινος φάκελος. Το είπα στον υπουργό και μας είπε ότι δεν το γνωρίζει. Ήρθε ο φάκελος και επιτελείο από την αστυνομία για να ανακρίνει τους ποδοσφαιριστές. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε. Ο Εθνικός αν δεν επενδύσει στις ακαδημίες δεν έχει μέλλον. Παιδιά όπως τον Παπαγεωργίου που είχαν προτάσεις επέλεξαν να μείνουν. Αυτό δείχνει ότι έχουμε μέλλον. Έμειναν εδώ για να στηρίξουν την ομάδα μας. Θα επενδύσουμε, το μέλλον του Εθνικού ανήκει σε αυτά τα παιδιά, όμως χρειάζονται και τη βοήθεια κάποιων ξένων ποδοσφαιριστών».

Για τη φήμη ότι πρότειναν ψηλά συμβόλαια σε ξένους: «Πού βρήκαμε τα λεφτά για να δώσουμε ψηλά συμβόλαια; Διαπραγματευόμουν με ένα ξένο ποδοσφαιριστή που μου έλεγε ότι ήταν λίγα τα λεφτά. Προσπαθούσα να τον πείσω, του είπα να δεχτεί την πρόταση και του είπα ότι θα του δίνουμε και πατάτες και απ’ όλα. Πρώτα πρέπει να επιβιώσουμε».