(ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ) Νέος... ΜΝΗΣΤΗΡΑΣ για Αγγελή

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το θέμα Αγγελή Αγγελή και ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του.

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός, είναι εκτός πλάνων από τον Απόλλωνα ωστόσο εξακολουθεί να δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Λεμεσιανή ομάδα.

Ταυτόχρονα με τις διαπραγματεύσεις για λύση του συμβολαίου του, ο Αγγελής βρίσκεται σε επαφές με ομάδες που ενδιαφέρονται για να τον αποκτήσουν. Πέραν του Ερμή, πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν ότι άλλη μια ομάδα έχει μπει δυναμικά στην διεκδίκηση του ποδοσφαιριστή και αυτή είναι η Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Ο Αντρέ Πάους θέλει πολύ τον 29χρονο στόπερ και έχει διαμηνύσει στην διοίκηση την επιθυμία του, με τις δύο πλευρές να είναι σε επαφές.

Πάντως τίποτα δεν μπορεί να προχωρήσει είτε με τον Ερμή, είτε με την Ένωση είτε με άλλη ομάδα όσο ο Αγγελής έχει συμβόλαιο σε ισχύ με τον Απόλλωνα.