ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΑΠΟΕΛ/ΚΟΝΤΑ σε Γκέντσογλου (ΟΛΕΣ οι πληροφορίες)

Προχωρά σε ενίσχυση στην μεσαία γραμμή το ΑΠΟΕΛ. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, www.kerkida.net, οι πρωταθλητές είναι σε επαφή με τον Ελλαδίτη Σάββα Γκέντσογλου και πολύ σύντομα αναμένονται εξελίξεις. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία...

Ο 27χρονος (19/9/90) αμυντικός χαφ τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην Hajduk Split Κροατίας έχοντας συνολικά 60 συμμετοχές. Ξεκίνησε την καριέρα του από την ΑΕΚ και στη συνέχεια πέρασε από Ιταλία αγωνιζόμενος σε Livorno, Sampdoria, Bari, Spazia ενώ είχε και μία γεμάτη χρονιά στον Εργοτέλη το 2014/15.

Ο Γκέντσογλου μπορεί να παίξει και ως κεντρικός αμυντικός αφού στην καριέρα του μετρά αρκετές συμμετοχές και σε αυτή την θέση.

Το συμβόλαιό του με την Hajduk έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2019 ωστόσο αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή θα γίνει διευθέτηση και θα αποχωρήσει χωρίς να αποζημιωθεί η ομάδα του.

Είναι έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης αφού ακολούθησε κανονικά την προετοιμασία της Hajduk και μάλιστα προχθές 13 Ιουλίου έπαιξε στην φιλική νίκη με την Ζόρια (3-1).