Nα ΠΡΟΚΡΙΘΟΥΝ και ΘΑ έχουμε ΑΛΛΑΓΗ/Τι ισχύει αν περάσουν ΑΠΟΕΛ και Απόλλων

Μεγάλο προβάδισμα για τον Απόλλωνα, καλές πιθανότητες για το ΑΠΟΕΛ μετά τα πρώτα ματς του 3ου προκριματικού γύρου στο Europa League. Οι δύο ομάδες που χρησιμοποιούν την ίδια έδρα κληρώθηκαν ως γνωστό ως γηπεδούχες για τα ματς στα Play Offs. Έτσι αν ΠΕΡΑΣΟΥΝ τότε δημιουργείται θέμα... 

Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας www.kerkida.net αναφέρουν πως ΗΔΗ έχουν ειδοποιηθεί οι δύο ομάδες οι οποίες αγωνίζονται στο ΓΣΠ, ότι έχει γίνει διευθέτηση.

Αν όλα κυλήσουν ομαλά και πάρουν την πρόκριση, σύμφωνα με την απόφαση της ΟΥΕΦΑ, ο Απόλλωνας θα παίξει τον πρώτο αγώνα εκτός έδρας και το ΑΠΟΕΛ εντός. 23/8 μέσα οι γαλαζοκίτρινοι, 30/8 μέσα οι γαλάζιοι.

Σημειώνεται πως σε περίπτωση που το ΑΠΟΕΛ αποκλειστεί τότε ο Απόλλωνας θα αγωνιστεί το πρώτο ματς στα Play Offs εντός έδρας.

Στο σενάριο να προκριθούν ΟΛΕΣ οι ομάδες μας,ΑΠΟΕΛ-Απόλλων-ΑΕΚ, στους ομίλους του Europa League και αφού θα αγωνίζονται στο ΓΣΠ πάλι έγινε διευθέτηση.

Όταν ΔΥΟ από τις τρεις ομάδες θα παίζουν εντός η μία θα αγωνίζεται Τρίτη και η άλλη Πέμπτη. Το ματς της Τρίτης θα αρχίζει νωρίτερα, έτσι ώστε να ολοκληρώνεται τουλάχιστον στις 21:00, γιατί στις 21:45 αρχίζουν οι αναμετρήσεις του Champions League.

Ας περιμένουμε όμως πρώτα τους επαναληπτικούς της επόμενης Πέμπτης... ευχόμενοι ΤΡΕΙΣ προκρίσεις και έπειτα ακόμη ΤΡΕΙΣ στον επόμενο γύρο.