''Πράσινη'' ΝΙΚΗ με αυτογκόλ (φώτος)

Με ένα αυτογκόλ του ''δικού'' της Aντρέα Φραγκέσκου (αγωνίζεται δανεικός στους ερυθρόλευκους) στο 48’ η Ομόνοια κέρδισε 1-0 τη Νέα Σαλαμίνα σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο ΓΣΖ.  Να σημειωθεί ότι πράσινοι στο 70’ είχαν δοκάρι με τον Σοάρες.

Παρουσία αρκετού κόσμου διεξήχθη το φιλικό με τις δύο ομάδες να δείχνουν ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο σε ό,τι αφορά το βαθμό ετοιμότητάς τους ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος. 

**Για πρώτη φορά ο Γιάννης Κούσουλος τέθηκε αντιμέτωπος απέναντι στην πρώην ομάδα του Νέα Σαλαμίνα.

**Για πρώτη φορά ο Ρενάτο Μαργκάσα τέθηκε αντιμέτωπος απέναντι στην Ομόνοια.

**Αντιμέτωπος για πρώτη φορά απέναντι στην Ομόνοια μετά τον δανεισμό του στη Νέα Σαλαμίνα και ο Αντρέας Φραγκέσκου. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ LIVE STREAM το φιλικό...

Το www.kerkida.net σας μετέφερε LIVE την αναμέτρηση…

Τέλος φιλικού: Νίκη για Ομόνοια... 

88' Ανέβασε στροφές η Νέα Σαλαμίνα ωστόσο είναι ακίνδυνη επιθετικά. 

84’ Ευκαιρία με τον Εντρένα να κάνει το δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή. Ο Βεσελόφσκι έδιωξε με τις γροθιές.

79’  Πιο γρήγορο πλέον το παιχνίδι αλλά χωρίς ευκαιρίες. Οι δύο προπονητές άρχισαν να προχωρούν σε διάφορους τακτικούς πειραματισμούς. 

73’ Ευκαιρία για την Ομόνοια. Ο Τζαίλσον μπήκε στην περιοχή μετά από μπαλιά του Σοάρες ωστόσο το σουτ που επιχείρησε δεν ήταν ικανό να νικήσει τον Βεσελόφσκι που έδιωξε με γροθιές.

70’ ΔΟΚΑΡΙ η Ομόνοια. Μετά από φάση διαρκείας ο Σοάρες έπιασε ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής όμως η μπάλα κτύπησε στην εξωτερική πλευρά του οριζόντιου δοκαριού και πέρασε έξω.  

68’ Καλό σουτ του Τιάγκο η μπάλα λίγο έξω.

58’ Ωραία επέλαση του Χριστοφή από αριστερά, έκανε το γύρισμα όμως Φραγκέσκου σωστά τοποθετημένος έδιωξε σε κόρνερ.  

56’ Φάουλ σε καλό σημείο (έξω αριστερά από την μεγάλη περιοχή) για τη Νέα Σαλαμίνα. Κακή εκτέλεση από τον Τιάγκο η μπάλα ψηλά πάνω από την εστία.  

50' Οι δύο ομάδες συνεχίζουν με τους ίδιους έντεκα. 

48’ ΓΚΟΛ 0-1 η Ομόνοια. Μετά από ωραία κούρσα του Χριστοφή από δεξιά σε κάθετη πάσα του Μόντες , ο κύπριος διεθνής έκανε το παράλληλο γύρισμα και στην προσπάθεια του να διώξει ο Φραγκέσκου έστειλε την μπάλα στα δίκτυα της ομάδας του.  

46’ Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την Ομόνοια που μπήκε δυνατά στο β’ μέρος. Ο Σοάρες έστρωσε στον Χριστοφή αυτός βγήκε σε θέση και δυνατό σουτ ανάγκασε τον Βεσελόφσκι να διώξει εντυπωσιακά.  

Τέλος Α' ΜΕΡΟΥΣ: 0-0

44’ Καλό σουτ του Ελουντού η μπάλα κτυπά στον Σοάρες και πάει κόρνερ. Ευκαιρία μετά από ώρα για τη Νέα Σαλαμίνα. 

41’ Μεγάλη ευκαιρία για την Ομόνοια. Ο Λόπες με εξουδετερωμένο τον Βεσελόφσκι προ κενής εστίας έκανε το σουτ όμως δεν μπόρεσε να πετύχει το γκολ αφού μπήκε στην πορεία της μπάλας παίχτης της Νέας Σαλαμίνας και έδιωξε σε κόρνερ.   

38’ Κόρνερ κερδίζει η Ομόνοια. Μετά από ωραίο συνδυασμό των Χριστοφή και Αντόνια ο Κορέιρα βγήκε και έδιωξε σε κόρνερ.   

34’ Πολύ καλή η Ομόνοια στα τελευταία λεπτά.  

31’ Καλή ευκαιρία για την Ομόνοια με τον Αντόνια να κάνει το σουτ και τον Βεσελόφσκι εντυπωσιακά να του λέει… όχι. 

29’ Πρώτη καλή ευκαιρία για την Ομόνοια. Μετά από ωραία συνεργασία των Αντόνια και Λόπες, ο δεύτερος έδωσε αριστερά στον Χριστοφή που ερχόταν από πίσω όμως στο σουτ που πραγματοποίησε ανακόπηκε από την Κορέιρα σε κόρνερ.  

26’ Τρία κερδισμένα κόρνερ σερί για την Ομόνοια όμως πέρασαν ανεκμετάλλευτα.

24’ Διπλή ευκαιρία για τη Νέα Σαλαμίνα. Μετά από λάθος διώξιμο του Μεχία με τις γροθιές ο Κωστή έκανε του σουτ η μπάλα κτύπησε σε σώματα, δεύτερο σουτ του Μαρκγάσα η μπάλα κόντραρε και πήγε στα χέρια του κήπερ των πρασίνων.  

20’ Με την έλευση του πρώτου 20λέποτυ παραμένει το 0-0. 

12’ Πολύ καλός ο ρυθμός αλλά χωρίς φάσεις μέχρι στιγμής στο παιχνίδι. Πολύ γρήγορη στις αντεπιθέσεις η Νέα Σαλαμίνα, ενώ η Ομόνοια προσπαθεί να παίξει παιχνίδι κατοχής. 

7’ Πρώτη επίσκεψη της Ομόνοιας στην περιοχή της Νέας Σαλαμίνας. Ο Σοάρες βρήκε τον Λόπες, αυτός έκανε το γύρισμα όμως ο Ντομίνγκεζ μπήκε στην φάση και έδιωξε σε κόρνερ. 

3’ Πρώτη ευκαιρία στον αγώνα για τη Νέα Σαλαμίνα. Μετά από κλέψιμο στην μεσαία γραμμή Μαργκάσα έδωσε στον Κίνγκσλει, αυτός έκανε το σουτ όμως ο Μεχία έδιωξε σε κόρνερ. 

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Βεσελόφσκι, Ντομίνγκεζ, Γκολομπάρτ, Φραγκέσκου, Παύλου, Μαργκάσα (80' Λεμέσιος), Κωστή, Τιάγκο, Κορέια, Ελουντού, Κίνγκσλει

ΟΜΟΝΟΙΑ: Μεχίας, Βύντρα, Πρσε, Κούσουλος, Λόπες, Ενρίκε, Σοάρες, Μόντες (83' Εντρένα), Αντόνια (64' Ζίβετς), Ραμίρες, Χριστοφή (71' Τζαίλσον)

ΕΔΩ η άφιξη της Νέας Σαλαμίνας…

ΕΔΩ η άφιξη της Ομόνοιας…

**Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Κώστας Ψευδιώτη.