(ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ) "Μου μπλόκαραν τον λογαριασμό/Απείλησαν ιστοσελίδες και δημοσιογράφους"

Ο Εκτελεστικός Γραμματέας του σωματείου Ομόνοια 1948 Αδάμος Ευσταθίου με παρέμβασή του στα social media προβαίνει σε σοβαρές καταγγελίες. Σημειώνει ότι του μπλόκαραν τον λογαριασμό στο facebook, ότι απειλήθηκαν αθλητικές ιστοσελίδες και δημοσιογράφοι... «εγίνεστουν αδρώποι πας την ράσχιη μας» καταλήγει το σημείωμα.

Όλα όσα αναφέρει ο πρώην συντονιστής της Θύρας 9...

Αφού σήμερα τελείωσε το νέο μπλοκάρισμα του λογαριασμού μου και μπορώ να ξαναγράψω στο Facebook, αποφάσισα να γράψω κάτι για να δώσω νέα αφορμή σε κάποιους να συνεχίσουν τα report στο προφίλ μου.

Χαίρομαι που όσα γράφω ενοχλούν τους προσκυνημένους και χαίρομαι ακόμη περισσότερο που επειδή δεν μπορούν να απαντήσουν σε όσα γράφω επέλεξαν με συνεχόμενα report να μπλοκάρουν τον λογαριασμό μου για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες. Χαίρομαι επίσης που ενοχλήθηκαν και για αυτό έριξαν το κείμενο που είχα γράψει για την εποχή Μιλτή και την στάση της ΘΥΡΑ 9, στο οποίο ξεβράκωνα με στοιχεία όσους τολμούσαν να πουν ότι ήμασταν χειροκροτητές του μετά το 2010 και την εκλογή νέας γραμματείας.

Στην αρχή απείλησαν τις αθλητικές σελίδες να μην παίζουν τις ανακοινώσεις μας, στην συνέχεια πήγαν προσωπικά σε όσους δημοσιογράφους συνέχιζαν να «μας παίζουν» και τώρα προσπαθούν με μανία να ρίξουν τα προσωπικά μας προφίλ, τις σελίδες της ΘΥΡΑ 9 και την επίσημη σελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ του Λαού. Πόσο ανόητοι είστε που νομίζετε ότι έτσι θα κρυφτεί η αλήθεια;;; Πόσο φοβισμένοι είστε για να καταφύγετε σε τέτοιες μεθόδους;;;

Ακούστε καημένα ανθρωπάκια που όλη σας η ζωή και η δράση είναι πίσω από έναν υπολογιστή. Δεν μπορείτε να μας κλείσετε το στόμα και κάθε φορά που θα βρίσκετε τρόπο να μας κτυπήσετε, θα βρίσκουμε νέο τρόπο να επικοινωνούμε με τον κόσμο, μέχρι να μάθει και ο τελευταίος τις αλήθειες, μέχρι να ανοίξουν τα μάτια και του τελευταίου.

Λογικό να χρησιμοποιείτε τέτοιους τρόπους για να μας κτυπήσετε αφού πάντα ήσασταν ...... αλλά μαζί μας ατυχήσατε, εμείς τον κόσμο τον ξέρουμε με το μικρό του όνομα, τον γνωρίσαμε μέσα στα γήπεδα, στις εκδρομές και τις πορείες. Όσα προφίλ και να ρίξετε δεν μπορείτε να μας κάνετε να χάσουμε την επαφή μας με τον κόσμο, γιατί εμείς ήμασταν, είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε μέσα στον κόσμο.

Θα μας βλέπετε παντού μέχρι να τρέξουν τα μάτια σας ..... και αφού σας ενοχλούν οι αλήθειες που γράφουμε, αύριο θα σας γράψω γιατί στο θέμα της Κάρτας οπαδού ήσασταν πάντα ..... και δεν γίνατε σήμερα. Θα σας γράψω πως πάντα «εγίνεστουν αδρώποι πας την ράσχιη μας» να μάθει και ο κόσμος όσα εβλέπαμε τόσα χρόνια πίσω που τις κλειστές πόρτες. Ξεχάσατε ότι κάποιοι από εμάς από 17 χρονών ερχόμασταν σε όλες τις συναντήσεις και ξέρουμε πολύ καλά ποια ήταν η θέση σας πάντα.

Θα τα πούμε αύριο, εκτός και αν προλάβετε να ξανα-ρίξετε το προφίλ μου...