''ΑΠΟΕΛ, Απόλλων, ΑΕΚ... Ποτέ δεν ξέρεις!''

Ενδιαφέρουσες δηλώσεις σε μέσο της πατρίδας του Ολλανδίας παραχώρησε ο νεοαποκτηθέντας ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας Αραδίππου Pires Tavares.

Ο 27χρονός επιθετικός στην μακροσκελή του συνέντευξη είπε πολλά και ενδιαφέροντα, ενώ επίσης δεν έκρυψε τη φιλοδοξία του ότι μέσα στον έναν χρόνο παρουσία του θα πάρει αγωνιστικά λεπτά που θέλει ώστε να καταφέρει να μεταπηδήσει σε μεγαλύτερο σύλλογο είτε της Κύπρου, είτε του εξωτερικού.  

''Μετά από κάποιες συζητήσεις που είχα με διάφορες ομάδες, τελικά μέσω διαδικτύου ήρθα σε επαφή με τον Erik Matsinger, έναν πράκτορα από το Άμστερνταμ που ζει στην Κύπρο. Μου είπε ότι μια ομάδα ενδιαφέρθηκε. Η ομάδα ήταν η Ομόνοια Αραδίππου που τερμάτισε στην 6η θέση την τελευταία σεζόν στη δεύτερη κατηγορία του νησιού. Θέλω να έχω μια καλή χρονιά και ίσως πετύχουμε μαζί. Υπάρχουν και κάποιες ωραίες ομάδες στην Κύπρο όπως το ΑΠΟΕΛ, ο Απόλλων και η ΑΕΚ. Ποτέ δεν ξέρεις'', κατέληξε με νόημα.  

Στην συνέχεια τόνισε πως ήρθε στην Κύπρο με σκοπό να αποδείξει ότι μπορεί και έχει δυνατότητες για μια νέα αρχή στην καριέρα. Είναι σαν μια τελευταία ευκαιρία το κυπριακό πρωτάθλημα είπε χαρακτηριστικά.

Για το πώς αξιολογεί το επίπεδο της Ομονοίας Αραδίππου είπε:

"Νομίζω ότι είναι συγκρίσιμο με αυτό της Kozakken Boys, αλλά πιστεύω ότι εδώ είναι καλύτερα γιατί προπονούνται πιο συχνά. Το ότι προπονούνται δύο φορές την ημέρα είναι καλύτερα για μένα. Μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορώ να γίνω καλύτερος. Εγώ ειλικρινά δεν γνωρίζω κάτι για την ομάδα ή το επίπεδο του πρωταθλήματος. Ξέρω ότι η Ομόνοια τερμάτισε στην 6η θέση και ότι υπάρχει αρκετός ανταγωνισμός. Είμαι περίεργος. Έχουμε έναν προπονητή φιλόδοξο  θέλει το πρωτάθλημα".