Το μοίρασαν στην Πάφο (φώτος)

Η Ανόρθωση κρατούσε το υπέρ της 0-1 μέχρι το 82ο λεπτό όμως ο Ανγκούλο ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι λίγα λεπτά προηγουμένως, με σουτ εντός της περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 1-1 στο Στέλιος Κυριακίδης. Πρώτη απώλεια για την Ανόρθωση, πρώτος βαθμός για την Πάφο Fc.

To www.kerkida.net ήταν στο γήπεδο. Διαβάστε την εξέλιξη του αγώνα...

1΄Σέντρα στο ματς

1΄Πρώτη μεγάλη φάση στο παιχνίδι για την Πάφο. Λάθος απομάκρυνση από τον Πράνιτς, ο Μπεριγκό από πλεονεκτική θέση εντός της περιοχής στέλνει την μπάλα έξω.

10΄Η Ανόρθωση απειλεί για πρώτη φορά με τον Πράνιτς. Ο Κροάτης λίγο έξω από την περιοχή, έκανε το σουτ όμως η μπάλα έφυγε λίγο έξω. 

19΄Ευκαιρία για την Πάφο με τον Σιρόκ. Ο Κουλς μοίρασε στον Σιρόκ ο οποίος λίγο έξω από την περιοχή και πλάγια, έκανε το σουτ όμως δεν βρήκε στόχο.

21΄ΓΚΟΛ για την Ανόρθωση με τον Ράγιος. Σουτ από τον Μπέκα, αποκρούει ασταθώς ο Μολ με τον Ντούρις να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την φάση ανεπιτυχώς και τον Ράγιος από κοντά να πλασάρει για το 0-1 στην Πάφο. 

31΄Ο Εγγλέζου από αριστερά μ΄ένα έξυπνο σουτ, πήγε να αιφνιδιάσει τον Μολ ο οποίος περίμενε σέντρα όμως ο δεύτερος έδιωξε σε κόρνερ το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο για την Κυρία.

33΄Επικίνδυνο γύρισμα του Ράγιος από δεξιά, η μπάλα έφυγε παράλληλα. Στην επαναφορά ο Εγγλέζουν την επανέφερε στην περιοχή όμως οι αμυντικοί έδιωξαν σε κόρνερ. 

45+1΄Ο Ντούρις πήγε να βάλει ένα φανταστικό γκολ. Λίγα μέτρα μετά το κέντρο, είδε τον Μολ εκτός εστίας, έκανε το σουτ όμως ο γκολκίπερ της Πάφου απογειώθηκε και έδιωξε σε κόρνερ.

ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΡΟΥΣ

46΄Σέντρα στο 2ο μέρος

51΄Σουτ από τον Ιγκιεμπόρ λίγο έξω από την περιοχή, αδύναμο. 

52΄Σουτ από τον Ράγιος, μπλόκαρε ο Μολ.

53΄Ο Κουλς προσπάθησε να απειλήσει με δυνατό σουτ όμως ο Βάρκιτς μπλόκαρε. 

53΄Ο Πολίτσι απέναντι από τον Βάρκιτς, ο δεύτερος πρόλαβε και έδιωξε την μπάλα πριν ο επιθετικός της Πάφου γίνει απειλητικός. 

**Ανέβηκε ο ρυθμός στο παιχνίδι. 

57΄Εκτέλεση φάουλ από τον Ράγιος, κεφαλιά του Ιγκιεμπόρ, η μπάλα έξω. 

66΄Ωραία πάσα από τον Ανγκούλο ο οποίος βρήκε τον Μπεριγκό στην μικρή περιοχή με τον Βάρκιτς να διώχνει σε κόρνερ το πλασέ του δεύτερου. 

**Μπήκαμε στο τελευταίο 15λεπτο. Η Ανόρθωση έδωσε μέτρα στην Πάφο η οποία προσπαθεί να γίνει απειλητική και να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης.

76΄Μεγάλη επέμβαση από τον Μολ. Έπειτα από κόρνερ, η μπάλα μένει στην περιοχή της Πάφου με τον Βίκτορ να προσπαθεί από το ύψος του πέναλτι να την στείλει στα δίκτυα όμως ο γκολκίπερ των γηπεδούχων έδιωξε εκ νέου σε κόρνερ.

80΄Εκτέλεση φάουλ από τον Ράγιος, κεφαλιά του Βίκτορ, λίγο δίπλα από το δοκάρι η μπάλα.

82΄ΓΚΟΛ για την Πάφο, 1-1 με τον Ανγκούλο! Γύρισμα του Γιανούλη στην καρδιά της περιοχής εκεί όπου ο Κολομβιανός με σουτ έκανε το 1-1. 

86΄Ευκαιρία για την Ανόρθωση με τον Κατσιαράβα. Ο επιθετικός της Κυρίας μέσα στην περιοχή και πλάγια, έκανε το σουτ όμως νικήθηκε από τον Μολ. 

90' Πέντε λεπτά οι καθυστερήσεις

90+1΄Σέντρα του Ράγιος, κεφαλιά του Ντούρις, η μπάλα λίγο έξω. 

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΜΑΤΣ

ΠΑΦΟΣ: Μολ, Καρώ, Χολτ, Σιρόκ, Γιαννούλης (86΄Λοράν) Κουλς (59΄Ανγκούλο) Φόλπρεχτ, Μπαγκάρντ, Μπεριγκό, Νέμετς (78΄Ράζιτς) Πολίτσι

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Βάρκιτς, Σίλντεφελντ, Στρούνα, Εγγλεζου (73΄Σισέ) Ράγιος (88΄Μπεσάτ) Μικελτάτζε (84΄Κατσιαράβα) Ντουρις,  Βίκτορ, Πράνιτς, Ιγκιέγμπορ, Ντουγκλάο

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπαγκάρντ, Μπεριγκό/Σίλντεφελντ, Κατσιαράβα

**Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Λεόντιος Τράττου, με βοηθούς τους Χαράλαμπο Γεωργίου και Κυριάκο Κυριάκου.

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ