Επιβλητική Δόξα με ΤΕΣΣΑΡΑ (φώτος)

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Δόξα η οποία στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής, επικράτησε με 4-0 της Αλκής. Τα γκολ για την ομάδα της Κατωκοπιάς πέτυχαν οι Χατζηβασίλης, Σαντίκ (2) και Παπαφώτης. Η Δόξα ήταν πολύ καλή ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασε σε μια δίκαιη νίκη απέναντι στην Αθάνατη η οποία κατέρρευσε μετά το 2-0 των γηπεδούχων. 

Το www.kerkida.net ήταν στο Μακάρειο, διαβάστε την εξέλιξη του αγώνα...

1΄Σέντρα στο ματς

9΄Σουτ από τον Μάριο Ηλία εντός της περιοχής, η μπάλα έξω. Αυτή ήταν η πρώτη τελική φάση στο παιχνίδι. 

18΄Παραμένει το 0-0 στο Μακάρειο. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν με κάποια σουτ να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στις δύο εστίες όμως αυτά δεν ήταν ικανά για να δημιουργήσουν προβλήματα στους Γκρεμσλ και Πάρντο.

25΄Σουτ του Σπόλιαριτς από το ύψος της περιοχής, η μπάλα έξω. Δεν ανησυχεί ο Γκρεμσλ.  

32΄Πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι για την Δόξα. Ο Περέιρα λίγο έξω από την περιοχή έκανε το σουτ, ο Πάρντο έδιωξε πολύ δύσκολα σε κόρνερ. 

39΄ΓΚΟΛ για την Δόξα με τον Χατζηβασίλη. Ο Κύπριος επιθετικός των γηπεδούχων εντός της περιοχής με σουτ, άνοιξε το σκορ. Προηγήθηκε σέντρα στην καρδιά της περιοχής του Πάρντο με τους αμυντικούς να δυσκολεύονται να διώξουν την μπάλα και τον Χατζηβασίλη να νικά τον διεθνή γκολκίπερ της Αθάνατης για το 1-0. 

Τέλος ημιχρόνου με το σκορ στο 1-0 υπερ της Δόξας

Σέντρα στο 2ο μέρος...

46΄Πρώτη φάση στο δεύτερο μέρος για την Δόξα. Σέντρα από δεξιά του Ζατλ, ο Σαντίκ μόνος στην μικρή περιοχή με κεφαλιά δεν βρήκε στόχο.  

53΄Ευκαιρία για την Αλκή με τον Σταύρου. Ο επιθετικός της Αθάνατης πήρε την μπάλα εντός της περιοχής και λίγο πλάγια, έκανε καλό σουτ με τον Γκρεμσλ να διώχνει δύσκολα.

62΄Σέντρα σουτ από τον Περέιρα, σε κόρνερ ο Πάρντο. 

70΄Ο Σαντίκ απο ευνοϊκή θέση μέσα στην περιοχή και ενώ είχε απέναντι του μόνο τον Πάρντο, κάνει κακό σουτ με αποτέλεσμα ο δεύτερος να μαζέψει εύκολα. 

78΄ΓΚΟΛ για την Δόξα που κάνει το 2-0 με τον Σαντίκ. Κάθετη πάσα του Παπαφώτη για τον Ζατλ, αυτός γύρισε παράλληλα στον Σαντίκ ο οποίος είχε εύκολο έργο για το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων. 

81΄Εκτέλεση φάουλ από τον Μπελαμεϊρί για την Αλκή, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Γκρεμσλ ο οποίος αιφνιδιάστηκε με την πορεία της. Ο Θεοχάρους ήταν ο ποδοσφαιριστής που προσπάθησε με το κεφάλι να νικήσει τον γκολκίπερ της Δόξας όπως η μπάλα έφυγε έξω. 

88΄ΓΚΟΛ για την Δόξα, 3-0 με τον Σαντίκ ο οποίος σκοράρει το δεύτερο του προσωπικό γκολ. Γύρισμα από τον Χατζηβασίλη στην καρδιά της περιοχής, ο υψηλόσωμος επιθετικός των γηπεδούχων με δυνατό σουτ νικά ξανά τον Πάρντο. 

90+2΄ΓΚΟΛ για την Δόξα με τον Παπαφώτη! Ο Νελσίνιο γύρισε την μπάλα στην περιοχή με τον Παπαφώτη να έχει εύκολο έργο για το 4-0. 

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΜΑΤΣ

ΔΟΞΑ: Γκρεμσλ, Νέλσον, Μιτρέα, Μουχτάρης, Περέιρα, Ασαμόα, Μπόλιεβιτς, Παβλόφ (56΄Παπαφώτης) Ζατλ, (90΄Τίνγκου) Χατζηβασίλης, Σαντίκ.

ΑΛΚΗ: Πάρντο, Σερφά, Σταύρου (63΄Σίλβα) Γκαντάτσια, Μπελαμεϊρί, Σπόλιαριτς (70΄Χαραλάμπους) Τραϊτσέφκσι, Λοϊζίδης, Φλόρες (70΄Θεοχάρους) Ηλία, Σταρόκιν.

Κίτρινες: Ζατλ, Παπαφώτης/Ηλία, Σερφά

Διαιτητής:Τσούκκας Αβραάμ
Α' Βοηθός Διαιτητής: Πέτρου Πέτρος
Β' Βοηθός Διαιτητής: Γκίνος Γεώργιος
4ος Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
Παρατηρητής Διαιτησίας: Αργυρού Μιχάλης

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ