Πεντάστερος ο Απόλλωνας «σκόρπισε» την Πάφο! (Φώτος)

Με το δεξί μπήκε στο νέο πρωτάθλημα η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή που διέλυσε τη Πάφο με 5-1. Ο Απόλλωνας δεν άφησε κανένα περιθώριο στη Πάφο και από το ημίχρονο τέλειωσε την υπόθεση νίκη. Γκολ με κεφαλιά ο Γιούστε στο 7’, πρώτο τέρμα με τη φανέλα του Απόλλωνα ο Φακούντο Περέιρα στο 12’ και τον Σαρδινέρο να εξαργυρώνει ένα υπέροχο συνδυασμό για τους «κυανόλευκους» έγραψε το 3-0 στο 45’. Το 4-0 σημείωσε και πάλι ο αμυντικός-killer Έκτορ Γιούστε στο 61’. Στο 70’ ο Ζελάγια έκανε το 5-0 μετά από ωραία προσπάθεια του Στυλιανού. Το γκολ της «τιμής» η Πάφος με τον Νέμετς στο 80’. Αλλαγές στο ημίχρονο από τον Αυγουστή που ξεκούρασε Χάμπο και Βασιλείου ενόψει του πρώτου αγώνα στο Europa League με τη Λάτσιο. Το www.kerkida.net από το Τσίρειο σας μετέφερε όσα έγιναν...

- Έναρξη του αγώνα

- 3' Πρώτα αναγνωριστικά λεπτά στο Τσίρειο στάδιο. Απόλλωνας και Πάφος κυκλοφορούν τη μπάλα χωρίς κάτι το ιδιαίτερο μέχρι στιγμής.

- 7' ΓΚΟΛ ο Απόλλωνας με κεφαλιά του Γιούστε! Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πέδρο ο Ισπανός έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα. Νωρίς το προβάδισμα για τη Λεμεσιανή ομάδα.

- 12' ΓΚΟΛ ο Απόλλωνας το 2-0. Ο Φακούντο Περέιρα με κεφαλιά διπλασιάζει τα τέρματα του Απόλλωνα. Υπέροχη ασίστ από τον Βασιλείου που είδε μόνο και αφύλακτο τον Αργεντινό, του πέρασε τη μπάλα και με υποδειγματικό τελείωμα με το κεφάλι, ο Περέιρα σημείωσε το πρώτο του γκολ με την "κυανόλευκη".

- 13' Κίτρινη κάρτα στον Χάμπο Κυριάκου

- 17' Καλή φάση για τον Απόλλωνα με τον Σαρδινέρο να απειλεί τον Μολ, μαζεύει ο Ελβετός κήπερ.

- 27' Διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για την απόφαση του Τιμόθεου Χριστοφή να υποδείξει επιθετικό φάουλ στον Ζελάγια. Ο Απόλλωνας ζήτησε φάουλ πάνω στον Αργεντινό.

- 33' Σουτ του Μάγκλιτσα έξω από τη περιοχή περνάει λίγο πάνω από το τέρμα του Μολ.

Έπεσε ο ρυθμός με τον Απόλλωνα να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να ελέγχει άνετα το παιχνίδι.

- 40' Ωραίος συνδυασμός για τον Απόλλωνα. Ο Βασιλείου έκανε την σέντρα στη περιοχή με τον Ζελάγια να κατεβάζει με το κεφάλι στον Φακούντο ο οποίος με γυριστό σουτ στέλνει τη μπάλα άουτ.

- 45' ΓΚΟΛ για τον Απόλλωνα το 3-0 με τον Σαρδινέρο. Ένα γκολ που προήλθε μετά από υπέροχο συνδυασμό Μάγκλιτσα-Σαρδινέρο, με τον Ισπανό να "εκτελεί" τον Μολ.

Ημίχρονο

Έναρξη Β΄ Ημιχρόνου

Δύο αλλαγές από τον Σωφρόνη Αυγουστή που δίνει ανάσες σε Χάμπο και Βασιλείου. Στις θέσεις τους Μάρκοβιτς και Σουμά. Ντεμπούτο στο Κυπριακό πρωτάθλημα για τον Σουμά. Ο Αφρικανός είχε αγωνιστεί για 45' λεπτά στον εκτός έδρας ευρωπαϊκό αγώνα με την Ζελέζνιτσαρ.

- 54' Κεφαλιά του Μάγκλιτσα η μπάλα λίγο έξω...

- 61' ΓΚΟΛ ο Απόλλωνας το 4-0 με τον Γιούστε! Ο Ισπανός με το 2ο προσωπικό του τέρμα ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 4-0 με εναέριο βολέ μετά από γύρισμα του Πέδρο.

Έριξε ταχύτητα ο Απόλλωνας...

- 78' ΓΚΟΛ ο Απόλλωνας το 5-0 με τον Ζελάγια. Ο Αργεντινός πήρε πάσα πάρε-βάλε από τον Στυλιανού που μπήκε στη περιοχή και ουσιαστικά ετοίμασε το γκολ.

- 81' ΓΚΟΛ για την Πάφο που μειώνει σε 5-1 με τον Νέμετς.

Διαδικαστικού χαρακτήρα το παιχνίδι στα εναπομείναντα λεπτά...

ΤΕΛΟΣ

Απόλλωνας: Βάλε, Πέδρο (Στυλιανού 70'), Γιούστε, Ρομπέρζ, Βασιλείου (Σουμά 46'), Χάμπος (Μάρκοβιτς 46'), Σακέτι, Φακούντο, Σαρντινέρο, Ζελάγια, Μάγκλιτσα

Στον πάγκο: Κίσσας, Ντίλαν, Παπουλής, Σκέμπρι, Ψύχας

Πάφος:  Μολ, Χολτ, Κιντανίγια, Σιρόκ, Λουλίνια, Φόλτπρεχτ, Μπάνγκαρντ, Ντεμέκ, Ζίβουλιτς (Κουλς 46'), Μπεριγκό (Ζαχαρίου 33'), Νέμετς

Στον πάγκο: Πέτρου, Φιλιώτης,  Καρώ, Πολίτσι, Ράσιτς, Κούλς, Ανγκούλο, Λελχούχιν

-Διαιτητής είναι ο Τιμόθεος Χριστοφή. Βοηθοί οι Χαράλαμπος Χαραλάμπους - Νίκος Εγγλέζου, τέταρτος ο Γιάννης Αναστασίου και παρατηρητής ο Ανδρέας Ξάνθου

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ