Το είπε ο Ιραόλα, το είπε και ο Σάββας…

Η ΑΕΚ πήγε στο Αμμόχωστος για να παίξει με την Νέα Σαλαμίνα ως το φαβορί. Μετά τα εξαιρετικά παιχνίδια στην Ευρώπη που είχαν ως αποκορύφωμα την πρόκριση στους ομίλους, η ομάδα της Λάρνακας, ήθελε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα πριν να ριχτεί στην πρώτη μάχη του Europa League. 

Αυτό δεν έγινε και το 1-1 ήταν το σκορ που σφράγισε τις προσπάθειες αμφότερων των ομάδων. Οι δύο προπονητές ανέλυσαν το παιχνίδι στη διάσκεψη τύπου σχολιάζοντας όσα έγιναν και δεν επέστρεψαν στις ομάδες τους να πάρουν κάτι καλύτερο από τον ένα βαθμό. 

Είναι λογικό τα… φώτα να πέφτουν πάνω στην απώλεια της ΑΕΚ. Όμως αυτό που είπαν οι δύο προπονητές στην αίθουσα τύπου του Αμμόχωστος μετά το τέλος του αγώνα πρέπει να υπογραμμιστεί. Από τη μία ο Ιραόλα, ο οποίος ρωτήθηκε για το τι έφταιξε και αν οι παίκτες του είχαν το μυαλό τους στο Europa League, απάντησε… “Όχι δεν το νομίζω.Το λάθος ήταν ότι αρκεστήκαμε στην κατοχή μπάλας και όχι στο να προσπαθήσουμε να επιτεθούμε.Αλλά δεν αφορά μόνο για εμάς, ήταν και ο αντίπαλος που έπαιξε καλά και μας έβαλε δύσκολα”.

Ο Βάσκος δεν δίστασε με λίγα λόγια να παραδεχτεί πως ο αντίπαλος έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. 

Από την άλλη, κάτι παρόμοιο ειπώθηκε και από τον Σάββα Πουρσαϊτίδη. Ο κόουτς της προσφυγικής ομάδας τόνισε αρχικά ότι δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του στο πρώτο μέρος. Αυτό όμως άλλαξε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. 

“Στο 2ο ημίχρονο οι παίκτες μου έδειξαν θάρρος και θράσος. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και να είμαστε πολύ επικίνδυνοι σε κάθε τραζίσιον”, είπε μεταξύ άλλων. 

Το παιχνίδι του Σαββάτου, ήταν αμφίρροπο. Ακριβώς όπως το περιμέναμε. Οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό παρόλο που θα μπορούσαν να κερδίσουν και τους άλλους δύο. Από τα λόγια τόσο του Ιραόλα όσο και του Πουρσαϊτίδη το καταλαβαίνει κανείς αυτό…