ΓΚΟΜΕΘ: ''Ενωμένοι θα είναι όλα σαφώς πιο εύκολα''

Διαβάστε την συνέντευξη που παραχώρησε ο τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας, Άνχελ Γκόμεθ στο περιοδικό-πρόγραμμα αγώνα με την ΕΝΠ. 

Πώς αναμένεται το παιχνίδι με την ΕΝΠ;

«Πιστεύω πως θα είναι παρόμοιο παιχνίδι με αυτό της πρεμιέρας. Τώρα η κατάσταση της ομάδας είναι πολύ καλύτερη. Είχαμε δύο εβδομάδες με αρκετή δουλειά, χωρίς παιχνίδια. Ήταν πολύ καλό που συνεχίσαμε τη
δουλειά με τους παίκτες και τον προπονητή. Επίσης, είναι εξίσου σημαντικό το γεγονός ότι είχαν χρόνο ορισμένοι ποδοσφαιριστές που χρειάζονταν δουλειά στη φυσική τους κατάσταση. Τώρα είμαστε σε καλύτερο σημείο. Αγωνιστήκαμε με το Παραλίμνι στην περίοδο της προετοιμασίας, ηττηθήκαμε 2-1 και δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό. Είναι πολύ δύσκολο και επικίνδυνο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Είστε ικανοποιημένος με την πρόοδο της ομάδας;

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Παρακολουθώ όλες τις προπονήσεις, βλέπω τη δουλειά του τεχνικού τιμ, των ποδοσφαιριστών και πιστεύω πως βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο. Η ομάδα, όλες αυτές τις μέρες, είναι σε πολύ καλή κατάσταση:στην τακτική, στη φυσική κατάσταση, στην τεχνική... σαν μία ομάδα και αυτό είναι πάρα πολύ καλό. Δώσαμε μόνο ένα επίσημο παιχνίδι και κερδίσαμε. Είμαστε στον σωστό δρόμο για να γίνουμε μία σκληρή και δυνατή ομάδα. Είμαι σίγουρος πως βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο».

Ποια ήταν τα βασικά κριτήρια που θέσατε για την επιλογή ποδοσφαιριστών;

«Το βασικό κριτήριο που θέσαμε, ήταν η ποιότητά τους, δηλαδή να είναι καλοί ποδοσφαιριστές. Επιπλέον, αναλύσαμε άλλα δύο σημαντικά κριτήρια: Θέλαμε να είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες και άριστοι επαγγελματίες. Αυτά αποτελούν απαραίτητα στοιχεία, για να φτιάξεις μια μεγάλη ομάδα. Είμαι βέβαιος πως έχουμε αποκτήσει ποδοσφαιριστές που πληρούν αυτά τα κριτήρια. Ακόμη, θέλουμε όλοι να είναι περήφανοι για εμάς: οι φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η οικογένεια μας και οι φίλοι μας. Ξέρουμε πολύ καλά τι είναι αυτό που θέλουμε και δουλεύουμε για να το πετύχουμε».

Ποιο το μήνυμά σας για τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ;

«Ολόκληρη η οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, έχει κάνει ξεκάθαρο πως ένα από τα καλύτερα πράγματα που έχουμε, είναι οι φίλαθλοι μας. Τους είδαμε στα φιλικά παιχνίδια, τους είδαμε στο πρώτο επίσημο και θέλουμε να τους δώσουμε περισσότερες καλές στιγμές και να είναι χαρούμενοι με αυτό που βλέπουν. Ελπίζω την Κυριακή να δούμε ένα γεμάτο γήπεδο, θα είναι πολύ ωραίο για εμάς και πιστεύω μπορούμε να απολαύσουμε αυτό το παιχνίδι και αυτή τη σεζόν. Να είμαστε όλοι ενωμένοι και τότε θα είναι όλα σαφώς πιο εύκολα».