ΚΑΪΑΦΑΣ στο KERKIDA: Τι είπε για τις συμπλοκές, την αποβολή του και το ΑΠΟΕΛ

Δηλώσεις στο kerkida.net παραχώρησε ο προπονητής του Ερμή Κώστας Καϊάφας. Ανάμεσα σε άλλα ο Κύπριος προπονητής χαρακτήρισε άδικη την απoβολή του στο χθεσινό παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ.

Για τα επεισοδιακό φινάλε και την αποβολή του:  «Θεωρώ ότι άδικα αποβλήθηκα. Προκλήθηκα από τον βοηθό προπονητή του ΑΠΟΕΛ. Έγινε η συμπλοκή με τον Βούρο και τον Κεϊτα. Είδα τους ανθρώπους από τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ να τρέχουν προς το μέρος του παίκτη μου. Ασυναίσθητα μπήκα κι εγώ στο γήπεδο και… τράβηξα πίσω τον Κεϊτά. Έπειτα είδα τον Μπρούνο Μπαλταζάρ να πηγαίνει πίσω από τον Κεϊτα. Είναι και φίλος μου ο κ. Μπαλταζάρ και του είπα το εξής: "Δεν είναι σωστό να συζητάς με έναν 23χρονο. Αν έγινε κάτι θα τιμωρηθεί, είναι καλύτερα να επιστρέψεις στον πάγκο σου. Είναι μικρός, άφησέ τον". 

Στη συνέχεια έκανε μια χειρονομία προς το μέρος μου ο βοηθός του Μπρούνο Μπαλταζάρ και ακολούθησε συμπλοκή. Δεν προκάλεσα κανέναν, αυτό το είδαν και οι άνθρωποι του ΑΠΟΕΛ. Ήταν από τα λίγα παιχνίδια που ήμουν συγκρατημένος στον πάγκο μου, ούτε αμφισβήτησα αποφάσεις του διαιτητή, ούτε τίποτα. Δυστυχώς ήρθε η φάση στο τέλος. Ίσως η πίεση που αισθάνθηκε ο αντίπαλος προπονητής και ο βοηθός του, να τους οδήγησαν σε αυτό το σημείο».

Για το αγωνιστικό μέρος: «Γνωρίζαμε ότι αγωνιζόμασταν απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα, που ήθελε πάση θυσία τους τρεις βαθμούς. Από την άλλη, γνωρίζαμε επίσης ότι το ΑΠΟΕΛ δεν είχε καλή ψυχολογία και προσπαθήσαμε να το εκμεταλλεύτουμε. Ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και σαφώς ανώτεροι στην επανάληψη. Δυστυχώς όταν δεν καταφέρεις να στείλεις τη μπάλα στα δίχτυα θα χάσεις. Δεν είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, ούτε και από τα τελειώματα των παικτών μου. Συνέβη ξανά και πρέπει να βελτιωθούμε αισθητά σε αυτό το κομμάτι- μπροστά από την αντίπαλη εστία».