Η Ανόρθωση τις ευκαιρίες, η ΑΕΛ το ΤΡΙΠΟΝΤΟ! (φώτος)

Η ΑΕΛ κατάφερε να αποδράσει από το Αντώνης Παπαδόπουλος και χάρη στο πέναλτι-γκολ του Άλεξ Ντα Σίλβα επικράτησε της Ανόρθωσης με 1-0 για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η Ανόρθωση έχασε μεγάλες ευκαιρίες όμως σε καμία από αυτές δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Πρόσεκ. Τρίτη νίκη για την ΑΕΛ που παραμένει αλάνθαστη και χωρίς να δεχτεί γκολ. Νέα απώλεια για την Κυρία μετά την ισοπαλία στην Πάφο.

Το www.kerkida.net ήταν στο Αντώνης Παπαδόπουλος. 

Μονόλεπτος σιγή στο "Αντώνης Παπαδόπουλος"

Σέντρα στο ματς...

1΄Πρώτη φάση στο παιχνίδι για την Ανόρθωση. Σέντρα του Στρούνα από δεξιά, ο Μπέκα έπιασε την κεφαλιά όμως η μπάλα έφυγε έξω. Νωρίς η πρώτη ευκαιρία.

10΄Κρατάει περισσότερο την μπάλα η Ανόρθωση. 

15΄Η Ανόρθωση κέρδισε φάουλ σε καλό σημείο έξω από την περιοχή και λίγο πλάγια όμως η εκτέλεση του Ράγιος δεν ήταν καλή. Κανένα πρόβλημα για τον Πρόσεκ.

**ΚΛΙΚ στη ΦΩΤΟ για περισσότερες εικόνες από το ΠΑΠ

18΄Ο Ντούρις πήγε να σκοράρει ένα πολύ όμορφο γκολ βλέποντας τον Πρόσεκ εκτός εστίας όμως δεν τα κατάφερε. Προηγήθηκε ωραία κάθετη από τον Ιγκιεμπόρ ο οποίος έβγαλε τον Σλοβάκο απέναντι στον τερματοφύλακα της ΑΕΛ όμως ο φορ των γηπεδούχων βιάστηκε να τελειώσει την φάση. 

21΄Μεγάλη φάση για την Ανόρθωση. Γύρισμα του Στρούνα από δεξιά, πριν ο Ράγιος στείλει την μπάλα στα δίκτυα από το ένα μέτρο, ο Τεσέιρα διώχνει σε κόρνερ. Ήταν πολύ καλή η συνεργασία των Μπέκα, Στρούνα στην συγκεκριμένη φάση. Ο πρώτος έσκαψε την μπάλα στον δεύτερο εντός της περιοχής. 

23΄Σουτ από τον Ράγιος, η μπάλα στο κεφάλι του Καστανάγια και έξω. 

**Ανέβασε στροφές η Ανόρθωση, πιέζει την ΑΕΛ! 

25΄Ευκαιρία για την ΑΕΛ. Εκτέλεση κόρνερ από δεξιά, κεφαλιά του Τεσέιρα, αποκρούει ο Βάργκιτς. 

27΄Μεγάλη φάση για την Ανόρθωση! Ο Πρόσεκ πήγε να μπλοκάρει την μπάλα όμως αυτή έφυγε από τα χέρια του, έφτασε στον Ράγιος ο οποίος έκανε το σουτ όμως ο Τεσέιρα έκοψε πάνω στην γραμμή. 

**Πολύ γρήγορος ο ρυθμός στον αγώνα… 

35΄Σουτ από πολύ μακριά του Τόρες, πάνω από τα δοκάρια η μπάλα.

37΄Πέναλτι για την ΑΕΛ! Το κέρδισε ο Χουράδο από τον Βάργκιτς. Προηγήθηκε λάθος στην άμυνα της Ανόρθωσης από τον Ντουγκλάο. Ο Χουράδο πήγε να κλέψει την μπάλα με τον γκολκίπερ της Κυρίας να τον ανατρέπει και τον Βασίλη Δημητρίου να δείχνει την άσπρη βούλα.

38΄ΓΚΟΛ για την ΑΕΛ, εύστοχος ο Άλεξ και 0-1! 

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ... ο Άλεξ (φώτο)

42΄Ευκαιρία για την Ανόρθωση με τον Μπεσάτ. Έγινε σέντρα από δεξιά, ο Πρόσεκ έδιωξε με γροθιές και ο Μπεσάτ πήρε το ριμπάουντ, έκανε το σουτ όμως η μπάλα κόντραρε και έφυγε σε κόρνερ.

43΄Εκτέλεση κόρνερ για την Ανόρθωση, κεφαλιά από τον Ιγκιεμπόρ στο πρώτο δοκάρι, έξω η μπάλα. 

45΄Νέα ευκαιρία για την Ανόρθωση. Εκτέλεση φάουλ, η μπάλα πέρασε από όλους, βρήκε στο πόδι του Ντουγκλάο που δεν έκανε κίνηση να την στείλει στα δίκτυα και έφυγε λίγο έξω.  

Δύο τα λεπτά των καθυστερήσεων… 

ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΡΟΥΣ

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο...

50΄Μεγάλη ευκαιρία για την Ανόρθωση, επέμβαση από τον Πρόσεκ. Ο Ιγκιεμπόρ απέναντι από τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ έπειτα από πάσα του Ράγιος, έκανε το σουτ όμως ο Πρόσεκ απέκρουσε με τα πόδια.

66΄Σουτ από τον Κατσιαράβα μέσα στην περιοχή, μπλόκαρε ο Πρόσεκ. Αν και ο ρυθμός είναι γρήγορος, αυτή ηταν πρώτη τελική μετά την φάση του Ιγκιεμπόρ στο 50΄. 

70΄Ευκαιρία για την Ανόρθωση με τον Βίκτορ. Ωραία ενέργεια από τον Κατσιαράβα ο οποίος έκοψε την μπάλα στον Βίκτρο στο ύψος του πέναλτι όμως το σουτ του κάπτεν της Κυρίας δεν ήταν το ιδανικό για να προβληματίσει τον Πρόσεκ. 

71΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Ντα Σίλβα, έξω η μπάλα. Από πολύ μακριά προσπάθησε ο Βραζιλιάνος. 

78΄Προσποιήσεις από τον Ντα Σίλβα μέσα στην περιοχή, η μπάλα φτάνει στον Τόρες όμως το σουτ του Ισπανού κόντραρε και έφυγε σε κόρνερ.  

83΄Μακρινό σουτ από τον Μπενίτεθ, σε κόρνερ ο Βάργκιτς. 

90΄Πέντε τα λεπτά των καθυστερήσεων.

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΜΑΤΣ

Ανόρθωση: Βάρκιτς, Σίντενφελντ, Στρούνα (86΄Κοφί) Ράγιος, Μπεσάτ, Μικελτάτζε (60΄Κατσιαράβα) Ντούρις, Βίκτορ, Πράνιτς (77΄Λαβόρδε) Ιγκιεμπόρ, Ντουγκλάο

ΑΕΛ: Πρόσεκ, Τεισέιρα, Καστανάγια, Αβραάμ (79΄Γουίλερ) Νταβόρ, Λαφράνς,Τόρες, Χουράδο (54΄Μακρής) Τεξέιρα, Μπενίτεθ, Ντα Σίλβα (89΄Μυτίδης)

Κίτρινες: Ιγκιεμπόρ, Λαβόρδε, Ντουγκλάο/Αβραάμ, Λαφράνς, Νταβόρ, Καστανάγια

Διαιτητής :Δημητρίου Βασίλης
Α' Βοηθός Διαιτητής: Σωτηρίου Μιχάλης
Β' Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Παύλος
4ος Διαιτητής: Νικολάου Γιώργος
Παρατηρητής Διαιτησίας: Δημητρίου Ανδρέας

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ