ΠΗΓΕ στον ΚΟΑ για την ΚΑΡΤΑ ο Πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ/ΠΟΙΑ απάντηση πήρε!

Το ΑΠΟΕΛ οργανώνει τα τμήματα του για να δώσει τις μάχες στα κλειστά σε όλα τα αθλήματα και θέλει τον κόσμο κοντά του. Η πρόσφατη απόφαση για εφαρμογή της ΚΑΡΤΑΣ φαίνεται πως θα επηρεάσει σοβαρά τους γαλαζοκίτρινους και ο Πρόεδρος του σωματείου Μάριος Χαραλάμπους ανησυχώντας για την κατάσταση επισκέφτηκε χθες τον Πρόεδρο του ΚΟΑ Κλεάνθη Γεωργιάδη.

Το ΚΕΡΚΙΔΑ ΝΕΤ επικοινώνησε με τον διοικητικό ηγέτη του ΑΠΟΕΛ ο οποίος μας εξέφρασε την απογοήτευση του για την κατάληξη που είχε η επίσκεψη και η προσπάθεια που έκανε.

Ο Μάριος Χαραλάμπους ζήτησε για μία ακόμη φορά να γίνει προσπάθεια από όλους έτσι ώστε να βρεθεί κάποια λύση ωστόσο συνάντησε άρνηση και καμία διάθεση συζήτησης... Όπως μας ανέφερε σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του από τον ΚΟΑ ούτε που θέλουν να ακούσουν, ούτε συζητούν το θέμα. 

"Θα βάλουν κάμερες στο Λευκόθεο, δεν δέχονται τίποτα. Ούτε θέλουν να ακούσουν εισηγήσεις για το θέμα. Ο κύριος Κλεάνθης Γεωργιάδης μου είπε πως εκτελεί οδηγίες του Υπουργού Ιωνά Νικολάου, είναι απόφαση της βουλής και της πολιτείας και πως ακόμη και να θέλει να κάνει κάτι δεν μπορεί. Είπα στον Πρόεδρο του ΚΟΑ πως αυτή η απόφαση ειδικά με το Λευκόθεο είναι εχθρική προς το ΑΠΟΕΛ. Μου επανέλαβε πως είναι αδύνατον να γίνει κάτι και πως σύντομα ο ίδιος αποχωρεί, μέσα στον Ιανουάριο, γιατί ολοκληρώνεται η θητεία του, Αν θέλεις μου είπε να πάεις στον Ιωνά πήγαινε, όμως πιστεύω ότι ούτε θα θέλει να σας δει ούτε να σας ακούσει"!