ΠΙΕΡΟΣ: "Είμαι πολύ χαρούμενος, τώρα μπορώ να χαλαρώσω λίγο"

Ο Πιέρος Σωτηρίου σκόραρε ψες στο παιχνίδι με την Ζενίτ και η Κοπεγχάγη πήρε ένα βαθμό στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League. Ο διεθνής στράικερ παραχώρησε δηλώσεις...

Αρχικά: "Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό το γκολ που ήταν το πρώτο μου εδώ και αρκετό καιρό λόγω του τραυματισμού μου. Είναι πάντα αγχωτικό και δύσκολο να επιστρέφεις στο γήπεδο μετά από μια μακρά περίοδο αποχής. Τα κατάφερα και τώρα μπορώ να χαλαρώσω λίγο, να παίζω πιο απελευθερωμένος και να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για την ομάδα ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας".

Για μια χαμένη ευκαιρία που είχε μετά το πρώτο του γκολ: "Είμαι απογοητευμένος που δεν σκόραρα σε αυτή την φάση. Θα μπορούσα να σκοράρω τρεις φορές αν υπολογίσουμε και την κεφαλιά μου στο πρώτο ημίχρονο. Αλλά μερικές φορές έτσι είναι... Το πιο σημαντικό είναι πως σκόραρα και ότι πήραμε έναν βαθμό. Τώρα κοιτάμε την συνέχεια με την Μπορντό".

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται: "Είμαι σε καλή κατάσταση. Θέλω να ευχαριστήσω τους φυσιοθεραπευτές μας και όλο το προσωπικό. Πραγματικά με βοήθησαν πολύ και είναι εξ' αιτίας τους που νιώθω ξανά ανεβασμένος".

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ το γκολ του Πιέρου