Γι' αυτό δεν είμαστε έτοιμοι για Κάρτα/Στην Ιταλία ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ, στην Κύπρο ΤΙΠΟΤΑ!

Λάτσιο - Απόλλωνας και ΑΕΚ - Ζυρίχη ψες. Δυο παιχνίδια για την ίδια διοργάνωση, την ίδια μέρα.

Η διαφορά είναι πως το ένα έγινε στην Ιταλία όπου οι νόμοι φαίνεται ότι ισχύουν και εφαρμόζονται και τα συστήματα δουλεύουν. Το άλλο έγινε στην Κύπρο και ακόμα μια φορά αποδείχθηκε ότι είμαστε ανέτοιμοι για την κάρτα φιλάθλου. Έχει πολλά που πρέπει ΠΡΩΤΑ να γίνουν...

Στην Ιταλία οι Απολλωνίστες που άναψαν φωτοβολίδες, άμεσα οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα του "Ολίμπικο". Τους περίμενε η Αστυνομία κατά την έξοδο. Τους έλεγξε ένα-ένα. Και όσοι ταυτοποιήθηκαν κατηγορήθηκαν ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ, τους επιβλήθηκε απαγόρευση εισόδου στα Ιταλικά γήπεδα και αποδεσμεύτηκαν.

Στην Κύπρο με τον ίδιο ακριβώς τρόπο ταυτοποίησης... δεν έγινε τίποτα! Οι Ελβετοί άναψαν και έριξαν τις φωτοβολίδες τους, απόλαυσαν την συνέχεια του αγώνα και έφυγαν κύριοι από το γήπεδο χωρίς να τους "ενοχλήσει" κανένας***.

Φιλοξενούμενοι οπαδοί και στο ένα παιχνίδι, φιλοξενούμενοι και στο άλλο. Αλλά είπαμε, στην Ιταλία λειτούργησαν όλα όπως έπρεπε. Στην Κύπρο - ως συνήθως - όχι. 

ΟΡΙΣΤΕ κύριοι γιατί δεν είμαστε έτοιμοι για κάρτα φιλάθλου. Όταν θα είμαστε έτοιμοι σε όλα τα υπόλοιπα και στο να εφαρμόσουμε τους νόμους, τότε θα είμαστε έτοιμοι και για κάρτα!!

*** Η ενημέρωση που έχουμε από την Αστυνομία αναφέρει ότι έγινε σύλληψη ενός Ελβετού κατά την είσοδο, για κατοχή φωτοβολίδας. Για το άναμμα και την ρίψη την ώρα του αγώνα, δεν έγινε το παραμικρό.