Τρένο η ΑΕΛ με τρομερό Πρόσεκ! (Φώτος)

Πέρασε… και από τη Πάφο η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ και έκανε το 4 στα 4. Η ΑΕΛ που σκόραρε με Χουράδο (τρίτο γκολ στο πρωτάθλημα, πρώτο ως βασικός) και Αβραάμ πήρε μια δύσκολη εκτός έδρας νίκη με 2-0. Δύσκολες στιγμές για τη Λεμεσιανή ομάδα, με τον κήπερ Πρόσεκ να είναι ανίκητος και να αρνείται πεισματικά το γκολ στους «Παφίτες». Η ομάδα του Στίβεν Πρέσλι ήταν φανερά βελτιωμένη από τον αγώνα με τον Απόλλωνα και άγγιξε το γκολ σε πολλές περιπτώσεις τόσο με τον Ράσιτς αλλά και τον Χολτ. Επιστροφή Ντόσα Τζούνιορ, πρώτη για Λεάντρο στο φετινό πρωτάθλημα. Χαμός στο 8ο λεπτό με τον Ράσιτς να σκοράρει, τον Τσούκκα αρχικά να μετράει το γκολ και στο τέλος να το ακυρώνει ως οφσάιντ. Το Kerkida.net σας μετέφερε όλα όσα έγιναν στο "Στέλιος Κυριακίδης".

ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ

Έναρξη στο ματς

- 2' Σουτ του Χουράδο μέσα από την περιοχή μαζεύει ο Μολ.

- 5' Ο Ράσιτς με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Πρόσεκ. 

- 8' Σκόραρε η Πάφος με τον Ράσιτς. Έντονες οι διαμαρτυρίες από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ για οφσάιντ. Μετά από σύσκεψη των διαιτητών ο Αβραάμ Τσούκας ακυρώνει το γκολ. Ο ρεφ άργησε να πάρει την ορθή απόφαση αλλά εν τέλει σωστά ακυρώθηκε το τέρμα του Ράσιτς. Να σημειώσουμε πως αρχικά ο βοηθός Πέτρος Πέτρου σήκωσε τη σημαία για οφσάιντ αλλά ο ρεφ Τσούκκας πήρε "πάνω" του την φάση θεωρώντας πως η μπάλα πάει από το κεφάλι του Λαφράνς στον Ράσιτς. Μέσα από τις επαναληπτικές προβολές δεν βλέπουμε τον κεντρικό αμυντικό της ΑΕΛ να αγγίζει τη μπάλα.

- 25' Επικίνδυνα στη περιοχή της ΑΕΛ ο Σιρόκ, με δυσκολία διώχνει σε κόρνερ ο Πρόσεκ.

- 27' Κίνηση του Αβραάμ στη περιοχή, σουτ του Κύπριου εξτρέμ εντυπωσιακή απόκρουση του Μολ σε κόρνερ.

- 37' Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντα Σίλβα μαζεύει ο Μολ.

- 40' Σώζει την ΑΕΛ ο Πρόσεκ με σωστή επέμβαση προ του Μπεριγκό.

- 42' Κίτρινη κάρτα στον Φόλπρεχτ

Ημίχρονο

Έναρξη β' ημιχρόνου

- 48' ΓΚΟΛ για την ΑΕΛ. Ανοίγει το σκορ ο Ρούμπεν Χουράδο μετά από εκτέλεση κόρνερ του Άλεξ, ο Ισπανός επιθετικός ήταν αφύλακτος στο δεύτερο δοκάρι και με συρτό σουτ νίκησε τον Μολ. Τρίτο γκολ για τον Χουράδο στο πρωτάθλημα.

- 50' Μεγάλη ευκαιρία για την Πάφο με τον Πολίτσι να κάνει το πλασέ η μπάλα μόλις άουτ.

- 53' Λοράν στη περιοχή με αριστερό δυνατό σουτ στέλνει τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Πρόσεκ.

- 58' Ευκαιρία για τη Πάφο με τον Ράσιτς. Ο υψηλόσωμος φορ πήρε τη μπάλα έξω από τη περιοχή και με ένα κεραυνό έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια της ΑΕΛ.

- 59' Τι έβγαλε ο Πρόσεκ! Ο Πολωνός κάνει την απόκρουση του αγώνα. Εκτέλεση κόρνερ από την Πάφο, ο Χολτ πιάνει τη δυνατή κεφαλιά με τον κήπερ της ΑΕΛ να κάνει εντυπωσιακή απόρκουση.

- 63' Αντεπίθεση για την ΑΕΛ με τον Μακρή να δίνει στον Μπενίτεθ, ο Ισπανός έκανε το συρτό σουτ δύσκολα σε κόρνερ ο Πρόσεκ.

- 68' Νέα φοβερή απόκρουση του Πρόσεκ μετά από σουτ του Σιρόκ.

- 72' Εξαιρετική ατομική προσπάθεια από τον Μπενίτεθ, η μπάλα καταλήγει στον Λεάντρο που κάνει το σουτ, η μπάλα άουτ.

- 75' Σουτ του Λουλίνια στο ύψος της περιοχής αποκρούει σε κόρνερ ο ανίκητος Πρόσεκ.

- 85' Ευκαιρία για την ΑΕΛ με τον Μακρή. Κερδίζει κόρνερ η ομάδα του Κέρκεζ.

- 86' ΓΚΟΛ για την ΑΕΛ, με τον Αβραάμ διπλασιάζει τα τέρματα της. Βολίδα του Κύπριου μπακ, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης του Μολ.

- 90' Κεφαλιά του Ανγκούλο, Πρόσεκ σε κόρνερ.

- Πέντε λεπτά καθυστερήσεις...

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΜΑΤΣ

Εντεκάδες:

Πάφος: Μολ, Καρώ , Χολτ, Λοράν, Σιρόκ , Ράσιτς, Κουλς, Φόλπρεχτ (Νέμετς 75'), Μπαγκάρντ, Μπεριγκό (Λουλίνια 69') , Πολίτσι (Ανγκούλο 60')

Στον πάγκο: Ζαχαρίου, Πέτρου, Ζάντερ, Φιλιώτης, Ντελμέκ, Ζίβουλιτς,

ΑΕΛ: Πρόσεκ, Τεξέιρα, Γκαζτανάγια, Αβραάμ, Ζντραφκόσκι, Άλεξ (Λεάντρο 64'), Λαφράνς, Τόρες, Χουράδο (Μακρής 54'), Νιλς Τεξέιρα, Μπενίτεθ

Στον πάγκο: Κεραυνός, Ντόσα, Μυτίδης, Μακρόσκι, Ράσο, Κυριάκου, Γουίλερ

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ