ΒΑΘΜΟΣ για Αλκή, ΓΚΕΛΑ για Ανόρθωση (φώτος)

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στο "Αμμόχωστος" ανάμεσα σε Αλκή και Ανόρθωση. Οι δύο ομάδες έμειναν στο... στείρο 0-0, με την "αθάνατη" να παίρνει τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα και την "Κυρία" να μένει για τρίτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη...

Το www.kerkida.net από το γήπεδο σας μεταφέρει όσα συμβαίνουν...

1' Έναρξη αγώνα... 

2' Πρώτη ευκαιρία στον αγώνα για την Ανόρθωση με τον Σίλντενφελντ να πιάνει την κεφαλιά εντός περιοχής και τον Μπελαμεϊρί να διώχνει προ της  γραμμής

4' Ευκαιρία για την Αλκή με τον   Μπελαμεϊρί να επιχειρεί με ατομική ενέργεια να τρυπήσει την άμυνας της Ανόρθωσης όμως την τελευταία στιγμή έχασε το κοντρόλ και ο Σίλντενφελντ έδιωξε.

7’ Σιγά – σιγά η Ανόρθωση επιβάλλει το ρυθμό της έχοντας για περισσότερη ώρα την κατοχή στα πόδια της

8’ Παρ’ ολίγο λάθος από τον Πάρντο. Μετά από παρακράτηση της μπάλας δέχθηκε την πίεση του Ντουρίς όμως την τελευταία στιγμή έδιωξε τη μπάλα. 

11’ Καλή στιγμή για την Ανόρθωση με τον Μικελτάντζε να μπαίνει στην περιοχή και να κάνει το σουτ όμως η μπάλα κάπου κόντραρε και έφυγε σε κόρνερ.

15’ Καλή στιγμή για την Αλκή με τον  Ιβάν Κάρλος να δοκιμάζει το πόδι του και τον Βάργκιτς να διώχνει με δυσκολία την μπάλα.

17' Ανάποδο ψαλίδι του Ιγκιεμπόρ, κόντραρε η μπάλα και πέρασε σε κόρνερ.

20' Ο Μικελτάντζε δοκίμασε το πόδι του από μακρινή  απόσταση αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά έξω.

22'  Αναγκαστική αλλαγή για την Αλκή. Ο Ιβάν Κάρλος  ένιωσε ενοχλήσεις  και στη θέση του πήρε ο Μαλόν.

23' Μεγάλη ευκαιρία για την Ανόρθωση με τον Ράγιος να κάνει τη σέντρα και τον Μικελτάντζε να κάνει την κεφαλιά από κοντά. Ο Πάντρο έπεσε εντυπωσιακά και έσωσε την εστία του.

27′ Η Ανόρθωση πέτυχε γκολ με τον Ιγκιεμπόρ όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ από τον βοηθό.

29’ Μετά από εκτέλεση κόρνερ η Αλκή βρήκε την ευκαιρία να βγει στην κόντρα και ο Μαλόν βγήκε σε καλή θέση όμως ο Κοφί τον πρόλαβε την τελευταία στιγμή διώχνοντας την μπάλα.

31' Πιέζει η Ανόρθωση για το γκολ.  Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Ντουρίς από κοντά πήγε να σκοράρει όμως ο Φλόρες μπήκε στην πορεία  της μπάλας σώζοντας την Αλκή.

34' Η Ανόρθωση πιέζει για το γκολ, δημιουργεί ρήγματα αλλά της λείπει η καλή τελική πάσα. Από την άλλη η Αλκή αμύνεται πολύ καλά και όταν της δοθεί η δυνατότητα βγαίνει στην κόντρα επίθεση.

42'  Δίχως φάσεις τα τελευταία λεπτά.

45' Ο Ηλία σε μια ωραία ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και πέρασε έξω.

Τέλος πρώτου μέρους...                         

47' Πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος για την Ανόρθωση με τον Μικελτάντζε δοκιμάζει το πόδι του απ' το ύψος της περιοχής όμως Πάρντο σωστά τοποθετημένος του είπε... όχι.

49' Μετά από εκτέλεση φάουλ του Ράγιος ο Σίλντελφεντ έπιασε την κεφαλιά η μπάλα έξω.

50' Ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο μέρος. Η Ανόρθωση πιέζει, η Αλκή αμύνεται.

51’ Καλή στιγμή για την Ανόρθωση με τον Πράνιτς να κάνει το σουτ στην κίνηση όμως ο Πάρντο έπεσε σωστά και έδιωξε την μπάλα.

52’ Νέα ευκαιρία για την Ανόρθωση σε ένα λεπτό. Ο Ράγιος έκανε το τεχνικό πλασέ από το ύψος της περιοχής όμως η μπάλα έφυγε λίγο έξω.

57' Αλλαγή για την Αλκή. Ακόστα αντί Σπόλιαριτς.

62' Μακρινό σουτ του Μαλόν, δύσκολα σε κόρνερ ο Βάργκιτς.

64' Ντούρις αντί Λαβόρδε και Σισέ αντί Ιγκιεμπόρ.

66' Καλό σουτ ο Μικελτάντζε, μαζεύει ο Πάρντο.

70' Κίτρινη στον Λαβόρδε για... θέατρο.

74' Κίτρινη στον Ακόστα για φάουλ στον Λαβόρδε.

77' Κατσιαράβα αντί Ράγιος και Κωνσταντίνου αντί Ηλία, οι αλλαγές των δύο ομάδων.

81' Εδώ και ένα τέταρτο δεν υπάρχουν φάσεις στο παιχνίδι.

85' Πιέζει η Ανόρθωση...

89' Τρία λεπτά οι καθυστερήσεις.

Τέλος αγώνα.

Αλκή: Πάρντο, Σερφά, Καντάτσια, Ιβάν Κάρλος (22' Μαλόν), Μπελαμεϊρί, Χαρή, Σπόλιαριτς (57'Ακόστα), Τραϊτσέφσκι, Κυπριανού, Φλόρες, Ηλία.

Ανόρθωση: Βάργκιτς, Κοφί, Σίντενφελντ, Ράγιος, Ντουκλάο, Μπεσάτ, Μικελντάζε, Ντούρις (64΄Λαβόρδε), Βίκτορ, Πράνιτς, Ιγκιεμπόρ (64'Σισέ).

Κίτρινές: Μαλόν, Σπόλιαριτς, Ακόστα / Κοφί, Λαβόρδε.

**Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο  Νικόλας Νεοκλέους με βοηθούς τους  Στέλιο Νικήτα και Μιχάλη Μαρίνου.

**Αναγκαστική ήταν για την Αλκή η αλλαγή  του Ιβάν Κάρλος στο 22'.

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ