ΛΥΤΡΩΣΗ με Περέιρα στο 87΄(Φώτος)

Δύσκολη και αγχωτική νίκη με 1-0 για τον Απόλλωνα που τα βρήκε «σκούρα» απέναντι στην μαχητική Νέα Σαλαμίνα. Ο Περέιρα στο 87’ είχε τον τρόπο να ξεκλειδώσει την «ερυθρόλευκη» άμυνα και να δώσει το έναυσμα για έξαλλους πανηγυρισμούς σε πάγκο και Δυτική. Πολλές ευκαιρίες για την ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή που είχε δυο δοκάρια με Ζελάγια και Μάρκοβιτς. Την ευκαιρία του αγώνα είχε ο Κίνγκσλει όπου σε τετ α τετ αστόχησε απέναντι στον Βάλε. Νέα ασίστ του Πέδρο, φοβεροί Γκολομπάρτ και Βεσελόφσκι για τους ηττημένους. Το Kerkida.net ήταν στο Τσίρειο στάδιο και σας μετέφερε όλα όσα έγιναν.

- Είσοδος στον αγωνιστικό χώρο για τις δυο ομάδες.

- Έναρξη στον αγώνα.

- 1' Σέντρα του Καραγιόλ στη περιοχή, ο Πέδρο γίνεται αποδέκτης, κάνει το συρτό σουτ, η μπάλα λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Βεσελόφσκι.

- 2' Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο Κωνσταντίνος Μιντίκκης ο οποίος φεύγει υποβασταζόμενος από το ιατρικό τιμ των ερυθρολεύκων.

- 3' Κεφαλιά του Σαρδινέρο μετά από γύρισμα του Καραγιόλ, δύσκολα ο Βέσε, απομακρύνει η άμυνα της Νέας Σαλαμίνας.

- 5' Αναγκαστική αλλαγή για Νέα Σαλαμίνα. Ο Φουστάρ στη θέση του τραυματία Μιντίκκη.

- 8' Στριφογυρίζει στη περιοχή ο Παπουλής, κάνει το σουτ, η μπάλα κοντράρει, φτάνει στα πόδια του Γκολομπάρ και αυτός απομακρύνει όπως όπως. Πιέζει ο Απόλλωνας.

- 10' Αντεπίθεση για τη Νέα Σαλαμίνα με τον Τιάγκο να "βλέπει" τον Ελουντού, ο Καμερουνέζος είναι σε θέση οφσάιντ. Σταματά η πρώτη επιθετική ενέργεια των "ερυθρολεύκων".

- 15' Στημένο για τον Απόλλωνα, πίσω από την μπάλα ο Πέδρο. Ο Πορτογάλος εκτελεί, πάνω από τα δοκάρια.

- 19' Δυνατό σουτ του Νουρ, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Βάλε. Πρώτη αξιόλογη φάση για τους φιλοξενούμενους.

- 20' Έκλεισε τη Νέα Σαλαμίνα στην περιοχή της ο Απόλλωνας δίχως όμως να έχει τις κατάλληλες επιλογές μπροστά από την εστία του Βέσε πέραν από τις φάσεις των Πέδρο (1') και Σαρδινέρο (3').

- 24' Γύρισμα του Πέδρο στη περιοχή, δεν πιάνει "γεμάτο" το σουτ ο Μάρκοβιτς. Δεν ανησυχεί ο κήπερ της Σαλαμίνας.

- 25' Καλή φάση για τον Απόλλωνα με τον Σαρδινέρο από δεξιά να περνάει τη μπάλα στον Ζελάγια, ο Αργεντινός δεν προλαβαίνει να μπει στη φάση.

- 28' Ωραία πάσα του Μαργκάσα, που δίνει στον αφύλακτο Παύλου, ο Κύπριος μπακ συγκλίνει, κάνει το σουτ, η μπάλα λίγο άουτ. 

- 30' ΔΟΚΑΡΙ για τον Απόλλωνα! Ο Καραγιόλ ταλαιπωρεί τον αντίπαλο του, βγάζει τη σέντρα, ο Ζελάγια με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια άουτ.

- 31' "Τυφλή" απομάκρυνση της "ερυθρόλευκης" άμυνας, παίρνει το "ριμπάουντ" ο Σακέτι που επιχειρεί ένα "κεραυνό", η μπάλα λίγο άουτ.

- 35' Κίτρινη κάρτα στον Βασιλείου σε μαρκάρισμα πάνω στον Παύλου.

- 41' Φάση διαρκείας στη περιοχή των "ερυθρολεύκων", οι ποδοσφαιριστές του Αυγουστή αντάλλαξαν αρκετές πάσες, η μπάλα έφθασε στον αφύλακτο Παπουλή στο σημείο του πέναλτι, ο μεσοεπιθετικός του Απόλλωνα έκανε κακή υποδοχή, "χάθηκε" το σουτ.

- 43' Κακό σουτ του Ρομπέρζ, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Βέσε.

- 45' Απόκρουση του Βάλε σε κόρνερ μετά από δυνατό μακρινό σουτ του Ελουντού! 

Τρια λεπτά καθυστερήσεις.

ΤΕΛΟΣ ημιχρόνου

Έναρξη Β' ημιχρόνου

- 49' Εκτέλεση φάουλ του Μαργκάσα, τη κεφαλιά ο Γκολομπάρτ μαζεύει ο Βάλε.

- 50' Μπαίνει επικίνδυνα στη περιοχή ο Ελουντού, κερδίζει το κόρνερ η Νέα Σαλαμίνα - Διώχνει η άμυνα των "κυανολέυκων".

- 52' Πιέζει ο Απόλλωνας που έκλεισε στη περιοχή τη Νέα Σαλαμίνα, σουτ του Σαρδινέρο από καλή θέση η μπάλα μόλις άουτ.

- 56' Γύρισμα του Περέιρα στη περιοχή, η μπάλα από το κεφάλι του Μάγκλιτσα καταλήγει στον Βασιλείου ο οποίος κάνει το δυνατό σουτ, εντυπωσιακά αποκρούει σε κόρνερ ο Βεσελόφσκι.

- 58' Σέντρα του Βασιλείου, διώχνει για ακόμη μια φορά ο εξαιρετικός Γκολομπάρτ.

- 60' ΔΟΚΑΡΙ για τον Απόλλωνα. Οι "κυανόλευκοι" με βολίδα του Μάρκοβιτς από πολύ μακριά είναι άτυχοι για δεύτερη φορά στο ματς. Τρομερό το σουτ του Σέρβου η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

 - 63' Συρτό σουτ του Ζελάγια, δύσκολα σε κόρνερ ο Βέσε.

- 67' Kίτρινη σε Μάρκοβιτς μετά από μαρκάρισμα στον Τιάγκο που έφευγε στην αντεπίθεση.

- 69' ΑΠΙΘΑΝΗ ευκαιρία για τον Απόλλωνα! Ο Περέιρα αστοχεί από το σημείο του πέναλτι, εντελώς ανενόχλητος. Το σουτ του Αργεντινού πάνω από τα δοκάρια.

- 71' Πιάνει τη κεφαλιά ο Κινγκ μέσα στη περιοχή δεν ανησυχεί ο Βάλε. Ο φορ της Σαλαμίνας με το εκτόπισμα του κέρδισε τη μονομαχία με τον Ρομπέρζ, η μπάλα όμως δεν πήρε τροχιά προς τα δίκτυα.

- 73' ΧΑΜΕΝΟ τετ α τετ για τη Νέα Σαλαμίνα. Ο Τιάγκο δίνει τρομερή πάσα στον Κίνγκσλει, μόνος απέναντι στον Βάλε, νικητής ο Πορτογάλος!

- 75' Πήγε για το απίστευτο... ο Γκολομπάρτ που είδε τον Βάλε εκτός περιοχής έκανε το σουτ από τον χώρο του κέντρου, ο Πορτογάλος πρόλαβε και απέκρουσε σχετικά εύκολα.

- 77' ΔΙΠΛΗ χαμένη ευκαιρία για τον Απόλλωνα. Ο Περέιρα έπιασε τη κεφαλιά, δύσκολα ο Βέσε που του ξέφυγε η μπάλα, από κοντά ο Ζελάγια δεν κατάφερε να νικήσει τον κήπερ των φιλοξενουμένων.

- 83' Μάρκοβιτς έξω από τη περιοχή επιχειρεί το σουτ ο Γκολομπάρτ με αυτοθυσία διώχνει σε κόρνερ.

- 85' Κράμπα ο Γκολομπάρτ και στο έδαφος ο αμυντικός της Νέας Σαλαμίνας - Συνέχεια στο παιχνίδι μας.

- 87' ΓΚΟΛ για τον Απόλλωνα! Ο Περέιρα με κεφαλιά νικάει τον Βεσελόφσκι! Σέντρα σουτ του Πέδρο, ο Αργεντινός παρεμβαίνει στη φάση και ξεκλειδώνει την "ερυθρόλευκη" άμυνα.

- 89' Κίτρινη στον Σακέτι

ΤΕΛΟΣ

Εντεκάδες:

Απόλλωνας: Βάλε, Πέδρο, Ρομπέρζ, Γιούστε, Βασιλείου, Μάρκοβιτς, Σακέττι, Καραγιόλ (Περέιρα 55'), Παπουλής (46' Μάγκλιτσα), Ζελάγια, Σαρδινέρο

Στον πάγκο: Κίσσας, Μπρου, Ουεντραόγκο, Σουμά, Στυλιανού, Βασιλειάδης

Νέα Σαλαμίνα: Βεσελόφσκι, Μιντίκκης (Φουστάρ 6') Γκολομπάρτ, Κύπρος, Κορέια, Παύλου, Μαργκάσα, Νουρ, Τιάγκο, Ελουντού, Κίνγκ (Σικόρσκι 80')

Στον πάγκο: Αλβμπόγκε, Αζίζ, Ντομίνγκεζ, Κωστή, Σιαθάς, Νικολάου, Ροντρίγκες

Διαιτητής: Λούκας Σωτηρίου.

Α' Βοηθός Διαιτητής: Nίκος Καλησπέρας

Β' Βοηθός Διαιτητής: Χρίστος Χρίστου

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ