SHOW από Αλ Τάμαρι και διπλό! (φώτος)

Με τον φοβερό Αλ Τάμαρι να κερδίζει δύο πέναλτι και να πετυχαίνει ένα πανέμορφο τέρμα, το ΑΠΟΕΛ έφυγε με σπουδαίο διπλό από το ΠΑΠ, επικρατώντας της Ανόρθωσης με 3-2!

Το ΑΠΟΕΛ άνοιξε το σκορ με τον Μοράις στο 9ο λεπτό. Ο κάπτεν των γαλαζοκιτρίνων ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα βάζοντας σε θέση οδηγού την ομάδα του. Η ισοφάριση για την Ανόρθωση ήρθε στο 17΄με κεφαλιά του Ντουγκλάο. Ο Πράνιτς στο 33΄σκόραρε από το σημείο του πέναλτι κάνοντας το 2-1 για την Κυρία όμως πέντε λεπτά αργότερα και πάλι με πέναλτι ο Μοράις διαμόρφωσε το 2-2. Τελικά το ΑΠΟΕΛ κατάφερε να πάρει την νίκη στο 59ο λεπτό με τον Μούσα Αλ Τάμαρι. Ο Ιορδανός με εξαιρετικό σουτ νίκησε για τρίτη φορά τον Βάργκιτς δίνοντας την νίκη στο ΑΠΟΕΛ. Με δέκα ολοκλήρωσε η ομάδα της Λευκωσίας καθώς σε χρόνους καθυστερήσεων, ο Νικόλας Ιώαννου αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. 

Το www.kerkida.net ήταν στο γήπεδο...

Σέντρα στο παιχνίδι...

4΄Επικίνδυνο γύρισμα του Μπεσάτ στην περιοχή του Ρόμο, έκοψε ο Καρλάο πριν η μπάλα φτάσει στον Ντούρις. 

6΄Ωραία ενέργεια από τον Αλ Τάμαρι. Ο Ιορδανός έκανε το σουτ εκτός περιοχής με την μπάλα να φεύγει πάνω από τα δοκάρια. Αυτή ήταν η πρώτη τελική στο παιχνίδι και ήταν για τους φιλοξενούμενους. 

8΄Πέναλτι για το ΑΠΟΕΛ. Ο Τιμόθεος Χριστοφή έδειξε την άσπρη βούλα για μαρκάρισμα του Ιγκιεμπόρ στον Αλ Τάμαρι. 

9΄ΓΚΟΛ για το ΑΠΟΕΛ, ο Μοράις ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι για το 0-1 στο Αντώνης Παπαδόπουλος. 

14΄Μεγάλη φάση για το ΑΠΟΕΛ να κάνει δύο τα τέρματα του. Σέντρα του Αλωνεύτη από αριστερά, πλασέ στην κίνηση από τον Ρέζα, σε κόρνερ ο Βάργκιτς.

17΄ΓΚΟΛ για την Ανόρθωση με τον Ντουγκλάο, 1-1 στο ΠΑΠ! Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ράγιος, ο στόπερ των γηπεδούχων με δυνατή κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι στέλνει την μπάλα στα δίκτυα. 

24΄Δύσκολη επέμβαση από τον Ρόμο. Ο Στρούνα εντός της περιοχής, έπιασε το σουτ και είδε τον τερματοφύλακα του ΑΠΟΕΛ να διώχνει σε κόρνερ. Ευκαιρία για την Ανόρθωση να γυρίσει το ματς! 

27΄Η Ανόρθωση είναι καλύτερη από το ΑΠΟΕΛ μετά το γκολ του Ντουγκλάο. Ο Μπεσάτ από δεξιά, γύρισε επικίνδυνα την μπάλα στην περιοχή και ο Ρόμο έδιωξε δύσκολα.  

32΄Πέναλτι για την Ανόρθωση! 

Το κέρδισε ο Ράγιος από τον Βούρο. Ο Ισπανός μπήκε στην περιοχή του Ρόμο, δέχτηκε το μαρκάρισμα από τον Βούρο και ο Τιμόθεος Χριστοφή έδειξε την άσπρη βούλα για δεύτερη φορά στο παιχνίδι. 

33΄ΓΚΟΛ, 2-1 η Ανόρθωση! Εύστοχος ο Πράνιτς από το σημείο του πέναλτι. Γυρίζει το παιχνίδι η Ανόρθωση. 

37΄Πέναλτι για το ΑΠΟΕΛ! Το κέρδισε ο Αλ Τάμαρι από τον Πράνιτς! 

38΄ΓΚΟΛ για το ΑΠΟΕΛ, εύστοχος ξανά ο Μοράις, 2-2! 

**Τρία πέναλτι στο παιχνίδι πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ο Αλ Τάμαρι κέρδισε και τα δύο του ΑΠΟΕΛ. 

44΄Σουτ από τον Ιωάννου εκτός περιοχής, άουτ η μπάλα. 

ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΡΟΥΣ

Ξεκίνησε το 2ο μέρος στο ΠΑΠ

49΄Πρώτη τελική στο δεύτερο ημίχρονο για την Ανόρθωση. Ο Ιγκιεμπόρ έκανε το σουτ λίγο έξω από την περιοχή, όμως δεν βρήκε στόχο.

54΄Ευκαιρία για την Ανόρθωση, απόκρουση από τον Ρόμο. Ο Ράγιος έκανε το σουτ εκτός περιοχής με τον Βενεζουελάνο να διώχνει. 

59΄ΓΚΟΛ για το ΑΠΟΕΛ, τρομερό τέρμα από τον Τάμαρι! Ο Ιορδανός πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή, γύρισε, πέρασε ανάμεσα από δύο ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης και πολύ δυνατό σουτ, έκανε το 2-3 στο Αντώνης Παπαδόπουλος!  

70΄Αναγκαστική αλλαγή για το ΑΠΟΕΛ… Ο Καρλάο πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου με τον Μερκή να τον αντικαθιστά στα στόπερ. 

**Μπήκαμε στο τελευταίο τέταρτο.

79΄Κόρνερ για την Ανόρθωση. Εκτέλεσε ο Ράγιος, ο Σίλντενφελντ στο πρώτο δοκάρι με το κεφάλι έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Ρόμο.

80΄Κίτρινη στον Λαβόρδε για θέατρο. 

90΄Σουτ από τον Κατσιαράβα, εύκολα ο Ρόμο. 

Πέντε λεπτά ο χρόνος καθυστερήσεων.

92΄Δεύτερη κίτρινη στον Ιωάννου, με δέκα το ΑΠΟΕΛ.

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΜΑΤΣ

Ανόρθωση: Βάργκιτς, Πράνιτς, Σίλντενφελντ, Ντουγκλάο, Στρούνα, Βίκτορ, Ιγκιεμπόρ, Ράγιος, Μπεσάτ (57΄Εγγλέζου) Μπέκα (73΄Λαβόρδε) Ντούρις (83΄Κατσιαράβα)

ΑΠΟΕΛ: Ρομό, Βούρος, Ιωάννου, Καρλάο, Μοράις, Σόουζα, Γκέντσογλου, Αλωνεύτης (79΄Κασίνι) Τάμαρι, Ζαχίντ (84΄Αρτυματάς) Ρέζα

Κίτρινες: Ιγκιεμπόρ, Ντουγκλάο, Πράνιτς, Βίκτορ, Λαβόρδε, Εγγλέζου/Ιωάννου (2), Σόουζα

Κόκκινες: Ιωάννου

Διαιτητής: Χριστοφή Τιμόθεος
Α' Βοηθός Διαιτητής: Χαραλάμπους Χαράλαμπος
Β' Βοηθός Διαιτητής: Μιχαηλίδης Ανδρέας
4ος Διαιτητής: Νεοκλέους Νικόλας
Παρατηρητής Διαιτησίας: Ιωάννου Μιχάλης

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ