Με ΠΕΝΤΑΡΑ... πέντε στα πέντε! (Φώτος)

Χωρίς να αντιμετωπίσει την παραμικρή δυσκολία η ΑΕΛ επικράτησε με 5-1 της Αλκής και διατήρησε το... αλάνθαστό της στο φετινό πρωτάθλημα. Δύο γκολ ο Άλεξ και από ένα οι Νιλς Τεϊξέιρα, Χουράδο και Αβραάμ. Για την ΑΕΛ μείωσε ο Φλόρες. Πέμπτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια για την ΑΕΛ, που την διατηρεί στην κορυφή ενώ τέταρτη ήττα σε πέντε παιχνίδια για την Αλκή, που την διατηρεί στην τελευταία θέση μαζί με την Πάφο.

Το ΦΙΛΜ του αγώνα:

-Έναρξη.

-4' Πρώτη καλή φάση στο παιχνίδι για την ΑΕΛ. Ο Τόρες το γύρισμα από δεξιά, ο Χουράδο δεν πρόλαβε και ο Αβραάμ πέφτοντας από πλάγια θέση δεν βρήκε στόχο.

-5' Νέα καλή στιγμή για τους γηπεδούχους, με το δυνατό σουτ του Καστανάγια από καλή θέση να διώχνει εντυπωσιακά ο Πάρντο.

-6' Πρώτη απειλή για την Αλκή. Το διαγώνιο σουτ του Μπελαμεϊρί πέρασε λίγο έξω.

-10' Δεκάλεπτο στο παιχνίδι, η ΑΕΛ έχει την κατοχή και γυροφέρνει έξω από την περιοχή του Πάρντο.

-16' ΓΚΟΛ για την ΑΕΛ με τον Νιλς Τεϊξέιρα! Αβραάμ και Γουίλερ συνδυάστηκαν ωραία, ο τελευταίος σέντραρε από αριστερά σημαδεύοντας στο δεύτερο δοκάρι εκεί που ο Τεϊξέιρα κινήθηκε στην πορεία της μπάλας και πλάσαρε εύστοχα για το 1-0!

-20' Καμία αντίδραση από πλευράς Αλκής, συνεχίζει να έχει την κατοχή η ΑΕΛ.

-25' ΓΚΟΛ για την ΑΕΛ με τον Άλεξ! Η Λεμεσιανή ομάδα κέρδισε φάουλ σε καλό σημείο, ο Άλεξ ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον Πάρντο για το 2-0!

-29' Ευκαιρία για την Αλκή. Καλή αντεπίθεση, ο Μπελαμεϊρί βρέθηκε σε θέση βολής αλλά το πλασέ του κόντραρε στον Νιλς Τεϊξέιρα και έφυγε σε κόρνερ.

-38' ΓΚΟΛ και 3-0 για την ΑΕΛ! Σαν σε προπόνηση οι γηπεδούχοι. Παράλληλο γύρισμα του Νιλς Τεϊξέιρα από δεξιά, ο Πάρντο δεν μπόρεσε να διωξει και ο Χουράδο σε κενή εστία σκόραρε εύκολα για το 3-0!

-40' ΓΚΟΛ ξανά για την ΑΕΛ με τον Αβραάμ! Ο διεθνής άσος έγινε κάτοχος της μπάλας από αριστερά, συνέκλινε προς τα μέσα και έκανε το σουτ με το δεξί, νικώντας τον Πάρντο που είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίκτυα από την κλειστή του γωνία.

-43' Φοβερή ευκαιρία για την ΑΕΛ. Κόρνερ ο Άλεξ, Χουράδο και Λαφράνς από την μικρή περιοχή δεν μπόρεσαν να σκοράρουν!

-44'ΔΟΚΑΡΙ για την ΑΕΛ! Νέο κόρνερ με τον Άλεξ, κεφαλιά του Λαφράνς, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Πάρντο ο οποίος έμεινε να παρακολουθεί την πορεία της μπάλας.

-45'Νέα ευκαιρία για την ΑΕΛ με τον Σίλβα να κάνει το σουτ στην κίνηση και τον Πάρντο να διώχνει δύσκολα.

-Τέλος ημιχρόνου στο 4-0.

-Ξεκίνησε το β' μέρος.

-46' Δύο αλλαγές για την Αλκή. Ακόστα και Βασιλείου μέσα, Τραϊσέφσκι και Κάρλος έξω.

-48' ΓΚΟΛ για την Αλκή! Η "αθάνατη" μειώνει σε 4-1 με κεφαλιά του Φλόρες. Πρώτο γκολ της στο φετινό πρωτάθλημα και πρώτο που δέχεται η ΑΕΛ.

-48' Πρώτη αλλαγή για την ΑΕΛ με τον Κυριάκου να παίρνει την θέση του Νιλς Τεϊξέιρα.

-57' Απειλεί ξανά η Αλκή, ο Σπόλιαριτς έδωσε στον Ηλία ο οποίος από πλάγια θέση έκανε το δυνατό σουτ, με την μπάλα να φεύγει έξω.

-61' Ολοκληρώνει με τις αλλαγές η Αλκή. Σταύρου αντί Ηλία.

-62' Κλασική ευκαιρία για την Αλκή, με τον Βασιλείου να φεύγει στην πλάτη της άμυνας από δεξιά και να κάνει το πλασέ, αλλά τον Πρόσεκ να διώχνει με τα πόδια σε κόρνερ.

-65' Πάνω - κάτω η μπάλα και ευκαιρία για την ΑΕΛ με τον Αβραάμ από κοντά να κάνει το πλασέ και τον Πάρντο να διώχνει σε κόρνερ.

-71' Αλλαγή για την ΑΕΛ. Ντόσα αντί Σίλβα.

-76' Λάθος πάσα από τον Ντόσα, ο Μπελαμεϊρί έγινε κάτοχος της μπάλας και έκανε το καλό σουτ με την μπάλα να φεύγει λίγο έξω.

-77' Διπλή ευκαιρία για την ΑΕΛ. Άλεξ και Λαφράνς δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Πάρντο που έδιωξε δύσκολα.

-80' Αναγκαστική αλλαγή για την ΑΕΛ. Γερολέμου μέσα, Λαφράνς έξω.

-81' ΓΚΟΛ για την ΑΕΛ! Σκόρερ ο Άλεξ. Βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, ο Πάρντο βγήκε από την περιοχή του αλλά δεν βρήκε σωστά την μπάλα και ο Άλεξ σε κενή εστία πλάσαρε εύστοχα για το 5-1! Με το που μπήκε... ασίστ ο Γερολέμου!

-86' Απειλεί με έκτο γκολ η ΑΕΛ αλλά ο Τόρες δεν μπόρεσε να νικήσει τον Πάρντο από πλάγια θέση.

-Τέλος αγώνα και νίκη για την ΑΕΛ με 5-1.

ΑΕΛ: Πρόσεκ, Α. Τεϊξέιρα, Ν. Τεϊξέιρα (48'Κυριάκου), Λαφράνς (80'Γερολέμου), Γουίλερ, Καστανάγια, Σίλβα (71'Ντόσα), Άλεξ, Τόρες, Αβραάμ, Χουράδο.

ΑΛΚΗ: Πάρντο, Σερφά, Γκαντάτσια, Κάρλος (46'Βασιλείου), Μπελαμεϊρί, Χαρής, Σπόλιαριτς, Τραϊσέφσκι (46'Ακόστα), Κυπριανού, Φλόρες, Ηλία (61'Σταύρου).

ΚΙΤΡΙΝΕΣ:  Γουίλερ - Κάρλος.

Διαιτητής: Αργυρού Μ. Ανδρέας
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Χαράλαμπος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Ομηρος
4ος Διαιτητής: Σωτηρίου Λούκας

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ