ΚΛΕΑΝΘΗΣ για τη συνάντηση με Οργανωμένους: "Ανοίξαμε δίαυλο επικοινωνίας"

Με τον πρόεδρο του ΚΟΑ, κ. Κλεάνθη Γεωργιάδη επικοινώνησε η ιστοσελίδα μας kerkida.net για να μας μιλήσει για την σημερινή συνάντηση του ΚΟΑ με τους οργανωμένους.

Για τα συμπεράσματα της συνάντησης… “Η θέση των οργανωμένων παραμένει η ίδια ότι τα προβλήματα της βίας στον αθλητισμό είναι πολλά κοινωνικά και άλλα. Παραμένει η θέση τους να λύσουμε όλα τα άλλα προβλήματα. Συμφωνήσαμε να ανοίξουμε μια επικοινωνία για να μας αποστείλουν κάποιες εισηγήσεις οι οποίες θα αξιολογηθούν και να δούμε πως θα δράσουμε για να βοηθήσουμε στην εξυγίανση γενικότερα”.

“Έγινε μία συνάντηση σε εξαιρετικό κλίμα με τους Συνδέσμους να διατηρούν τη θέση τους εναντίον της κάρτας φιλάθλου. Αναγνωρίσαν όλοι μαζί ότι τα προβλήματα που ταλαιπωρούν τον αθλητισμό είναι πολλά. Η δική μας θέση είναι πως ο θεσμός της κάρτας θα πρέπει να λειτουργήσει τουλάχιστον την τρέχουσα σεζόν και στο τέλος όλοι οι αρμόδιοι θα το αξιολογήσουν”.

Αν υπάρχει περίπτωση να τερματιστεί η κάρτα φιλάθλου φέτος… “Όχι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση…”

Για το αν θα τερματιστεί του χρόνου… “Θα αξιολογηθεί και θα δούμε αν μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι. Είναι απομακρυσμένο το ενδεχόμενο να τερματιστεί ο θεσμός. Ανοίξαμε δίαυλο επικοινωνίας με τους οργανωμένους και στο τέλος της σεζόν θα αξιολογήσουμε την κατάσταση”.

Για το πόσο διήρκεσε η συνάντηση και ποιοί έδωσαν το παρών τους… “Ήταν περίπου δύο ώρες. Ήταν από όλες τις ομάδες εκτός του ΑΠΟΕΛ”.