TRAMEZZANI/STREPPEL: Ο κοινός... στόχος και το 9-4

ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση πορεύονται με νέους προπονητές και το φίλαθλο κοινό των δύο ομάδων περιμένει με αγωνία την 6η αγωνιστική.

Ντεμπούτο με ντέρμπι στο ΓΣΠ ο Paolo Tramezzani απέναντι στην πρωτοπόρο και αλάνθαστη ΑΕΛ, έξοδος για την Ανόρθωση στο «Τάσος Μάρκου» κόντρα στην ΕΝΠ, με τον Jurgen Streppel να κοουτσάρει για πρώτη φορά την «Κυρία».

Και οι δύο προπονητές, στις πρώτες τους δηλώσεις έστειλαν το μήνυμα ότι τους αρέσει το κυριαρχικό, επιθετικό ποδόσφαιρο.

«Θέλω από την ομάδα μου να έχει την κατοχή, ισορροπία στις τρεις γραμμές και να είναι επιθετική», τόνισε ανάμεσα σε άλλα ο Ιταλός κόουτς του ΑΠΟΕΛ.

«Είμαι ένας προπονητής που του αρέσει να κερδίζει συνδυάζοντας τις νίκες με ωραίο ποδόσφαιρο. Ως προπονητής είμαι λάτρης του επιθετικού ποδοσφαίρου» υπογράμμισε ο Ολλανδός προπονητής της Ανόρθωσης.

Θεωρητικά, θα έχει πιο δύσκολη αποστολή ο Jurgen Streppel, αφού η Ανόρθωση σε πέντε αγωνιστικές έχει πετύχει μόλις 4 γκολ. Το ΑΠΟΕΛ σε 4 αγωνιστικές βρήκε 9 φορές το δρόμο προς τα δίκτυα.

Δεδομένα χρειάζονται δουλειά- βελτίωση και οι δύο ομάδες. Άλλωστε, αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο προχώρησαν σε νέες λύσεις για τον πάγκο τους.

Θεαματικές αλλαγές μέσα σε λίγες μέρες είναι δύσκολο να προκύψουν, άρα θα πρέπει να έχει υπομονή ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ και της Ανόρθωσης. Από την άλλη, οι δύο προπονητές θα πρέπει σύντομα να δείξουν τα πρώτα δείγματα γραφής.