Αυτή η χαρά της κοπέλας είναι ΔΙΠΛΟ για την Εθνική μας!

Η Εθνική μας ομάδα πάλεψε χθες στην Βουλγαρία, οι ποδοσφαιριστές έδωσαν όλες τους τις δυνάμεις αλλά δεν μπόρεσαν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα παρά το ότι προηγήθηκαν με 1-0.

Σε μια ήττα, πάντα υπάρχει απογοήτευση ειδικά όταν κατά την διάρκεια του αγώνα υπήρχαν οι προϋποθέσεις βαθμολογικού κέρδους. Ωστόσο, το τέλος του αγώνα με την Βουλγαρία βρήκε την Εθνική μας ομάδα ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΗ, έστω και χωρίς η "νίκη" αυτή να μπορέσει να προσμετρηθεί στην βαθμολογία μας στο Nations League.

Δείτε την κεντρική φωτογραφία, με το πρόσωπο της κοπέλας η οποία παραλαμβάνει την φανέλα κάποιο διεθνή μας ποδοσφαιριστή. Η εικόνα αυτή με τους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο να γίνονται ένα μετά από μία ήττα, είναι… οδηγός για το μέλλον.

Η Εθνική μας ομάδα χρειάζεται κοινό. Χρειάζεται φίλαθλους που να την αγαπούν και να την στηρίζουν και όχι να παίζει σε άδεια γήπεδα τους εντός έδρας αγώνες της. Μπορεί τα αποτελέσματα και οι διακρίσεις να μην έρχονται ωστόσο τα τελευταία χρόνια βλέπουμε ποδοσφαιριστές να κάνουν… κατάθεση ψυχής αγωνιζόμενοι για την Κύπρο μας.

Γι’ αυτό και τους αξίζουν στήριξη και χαμόγελα όπως στην πιο πάνω φωτογραφία…

Η ιστοσελίδα μας www.kerkida.net θα ακολουθήσει την αποστολή της Εθνικής μας και στην Σλοβενία.Όλα LIVE κοντά σας, με δηλώσεις, πληροφορίες, παρασκήνια, φωτορεπορτάζ, βίντεος.

"Believe in Yourself" "UK University Degrees in Cyprus"

"Sicily Cold Brew - The ultimate cold brew experience"