ΡΕΝΑΤΟ: "Είμαι πολύ περήφανος, θα ήταν δίκαιο αν κερδίζαμε"

Δηλώσεις στην κάμερα του ΡΙΚ έκανε μετά την ισοπαλία με την Σλοβενία ο Ρενάτο Μαργκάσα...

Αρχικά: "Νομίζω ότι όλοι οι ποδοσφαιρσιτές δώσαμε τα πάντα για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Είναι λίγο κρίμα που δεν το καταφέραμε. Είμαι πολύ περήφανος που είμαι μέλος αυτής της οικογένειας. Το δείξαμε μέσα στο γήπεδο ότι είμαστε οικογένεια. Είναι σημαντικό ο κόσμος να έρθει να μας στηρίξει στα επόμενα παιχνίδια".

Για την καλή του εμφάνιση στον χώρο του κέντρου: "Έκανα ένα καλό παιχνίδι όπως όλοι οι συμπαίκτες μου και είμαι χαρούμενος γι' αυτό. Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε και νομίζω θα ήταν δίκαιο αν πέρναμε τη νίκη. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, πρέπει να συνεχίσουμε και να πιστέψουμε στον εαυτό μας"

Σε επισήμανση ότι αν παίζαμε με 11 παίκτες θα κερδίσαμε: "Εγώ πιστεύω ναι αλλά δεν είναι δικαιολογία. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, τα επόμενα παιχνίδια είναι σημαντικά και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας".

Για το ότι ο κόσμος θέλει αποτελέσματα: "Και εμείς θέλουμε αποτελέσματα. Νομίζω ο κόσμος είδε την προσπάθεια που κάναμε και είναι σημαντικό να είμαστε όλοι ενωμένοι για αυτή την προσπάθεια".

Για το ότι έπαιξε σαν Κύπριος: "Νιώθω Κύπριος, είμαι χαρούμενος στην Κύπρο και θα είμαι για πάντα εδώ".

Η ιστοσελίδα μας www.kerkida.net βρίσκεται μαζί με την αποστολή της Εθνικής μας στην Σλοβενία. Όλα LIVE κοντά σας, με δηλώσεις, πληροφορίες, παρασκήνια, φωτορεπορτάζ, βίντεος.

"Believe in Yourself" "UK University Degrees in Cyprus"

"Sicily Cold Brew - The ultimate cold brew experience"