ΚΟΥΜΑΣ: "Τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής, δεν έχω λόγια"

Ο Γιώργος Κούμας μίλησε στην κάμερα του ΡΙΚ μετά την ισοπαλία με την Σλοβενία. Ο πρόεδρος της ΚΟΠ σχολίασε...

Αρχικά: "Νομίζω ότι βρήκαμε την έξοδο από τα Φιόρδ της Νορβηγίας και η Εθνική τόσο και με την Βουγαρία όσο και απόψε απέδειξε ότι έχει μέλλον. Χρειάζεται την αγάπη του Κύπριου φίλαθλου. Τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής και απόψε και με την Βουλγαρία. Το ισόπαλο αποτέλεσμα ήταν ηρωικό με τον τρόπο που ήρθε, με μια ομάδα διψασμένη να φύγει με τους τρεις βαθμούς. Δεν έχω λόγια να ευχαριστήσω τα παιδιά. Είμαι χρόνια στην Ομοσπονδία, είναι η καλύτερη, οικογενειακή κατάσταση. Μια όμορφη παρέα που ξέρει τι θέλει στο γήπεδο. Καλώ τον κόσμο να είναι στα επόμενα παιχνίδια, αυτά τα παιδιά αξίζουν το χειροκρότημα".

Για το ότι η ΚΟΠ αν χρειαστεί πρέπει να μειώσει την τιμή του εισιτηρίου: "Δεν είναι θέμα εισιτηρίου, έχουμε μια ώρα προβληματική την οποία μας επέβαλε η UEFA. Εμείς θα κάνουμε το παν για να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο. Ευχαριστώ εκ βάθους ψυχής τα παιδιά, έβαλαν την Κύπρο μας ακόμα πιο δυνατά στον Ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χάρτη".

Η ιστοσελίδα μας www.kerkida.net βρίσκεται μαζί με την αποστολή της Εθνικής μας στην Σλοβενία. Όλα LIVE κοντά σας, με δηλώσεις, πληροφορίες, παρασκήνια, φωτορεπορτάζ, βίντεος.

"Believe in Yourself" "UK University Degrees in Cyprus"

"Sicily Cold Brew - The ultimate cold brew experience"