ΠΑΟΥΣ στο KERKIDA για τη "μάχη" με Στρέπελ: "Προετοιμασμένοι για όλα τα πιθανά σενάρια" (Σχόλιο για Big-6)

Δύο Ολλανδοί προπονητές θα αναμετρηθούν το απόγευμα του Σαββάτου στο «Τάσος Μάρκου». Ο… παλιός Αντρέ Πάους και ο… νέος Γιούργκεν Στρέπελ. Σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες.

Ο προπονητής της ΕΝΠ παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας, www.kerkida.net και ανάμεσα σε άλλα εξέφρασε την αισιοδοξία του για θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην πρώην του ομάδα.

Αρχικό σχόλιο… «Πρέπει να προετοιμαστούμε πολύ καλά. Η Ανόρθωση είναι μια μεγάλη ομάδα. Έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση, κάναμε καλό ματς απέναντι στη Δόξα, ίσως το καλύτερο φετινό. Χρειαζόμαστε κάποια συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα, ώστε να αποκτήσουμε ψυχολογία. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Δεν αξίζαμε να χάσουμε στο τελευταίο ματς. Κόντρα στον Απόλλωνα είχαμε αρκετές απουσίες. Απέναντι στη Δόξα ήταν η πρώτη φορά που είχαμε φουλ αποστολή. Αυτό βοήθησε την ομάδα και θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο στη συνέχεια,εφόσον δεν έχουμε ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα.  Ελπίζω να βελτιωθεί η κατάσταση των γηπέδων όπου κάνουμε προπόνηση. Δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες, αλλά είναι ένα πρόβλημα για την ομάδα».

Ποιος είναι ο στόχος με Ανόρθωση; «Ο στόχος σε όλα τα παιχνίδια, είναι να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας. Εννοείται ότι στοχεύουμε σε κάθε αγώνα τους τρεις βαθμούς. Κάποιες φορές, απέναντι σε μεγάλες ομάδες, χρειάζεται και ο παράγοντας τύχη να είναι με το μέρος σου. Mπορούμε με Ανόρθωση».

Απέναντι σε συμπατριώτη σου προπονητή, πως περιμένεις τον αγώνα; «Θα είναι η πρώτη φορά που θα τέθουμε αντιμέτωποι από τη θέση του προπονητή με τον κ. Στρέπελ. Περιμένω ότι θα γίνει πολύ καλό παιχνίδι. Η Ανόρθωση θα έχει νέο προπονητή στον πάγκο και πάμε προετοιμασμένοι για όλα τα πιθανά σενάρια. Μπορεί ο αντίπαλος να κάνει αρκετές αλλαγές».

Ποια είναι η άποψή σου για τον νέο προπονητή της Ανόρθωσης; «Δεν μου αρέσει να σχολιάζω άλλους προπονητές. Θα του ευχηθώ καλή επιτυχία, πήγε σε μία μεγάλη ομάδα».

Δύο Ολλανδοί προπονητές στην… σκακιέρα. Να περιμένουμε γκολ και θέαμα το Σάββατο; «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετική ιστορία. Ανάλογα θα προσαρμόσουμε τα πλάνα μας. Μακάρι να γίνω καλό παιχνίδι, να το απολαύσει ο κόσμος.
Ελπίζω ότι θα έχουμε αρκετούς οπαδούς στο πλευρό μας. Θέλουμε καλή ατμόσφαιρα».

Σχόλιο για τις ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο… «Μέχρι στιγμής ο Απόλλωνας ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες ομάδες. Παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Η ΑΕΛ έχει κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα, ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση συνεχίζουν με νέους προπονητές, η ΑΕΚ παραμένει δυνατή ομάδα, η Ομόνοια είναι μια «νέα» ομάδα. Ακόμη είναι νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα».