ΝΕΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ/ΚΑΡΤΑ!!!

Το ΚΕΡΚΙΔΑ ΝΕΤ αναφέρθηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε περιστατικό που είχε γίνει σε αγώνα πρωταθλήματος στον οποίο έπεσε από την κερκίδα χάρτινο ποτήρι ανάμεσα στον διαιτητή και τους ποδοσφαιριστές την ώρα που διεξαγόταν η συνάντηση. Μάλιστα το συμβάν είχε καταγραφεί και στην ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση της αναμέτρησης. Δεν έγινε καμία σύλληψη...

Η ιστοσελίδα μας αποκαλύπτει απόψε ότι σε άλλο αγώνα του πρωταθλήματος, φίλαθλοι που μπήκαν βέβαια στην κερκίδα με ΚΑΡΤΑ, έκαναν ζημιές στα καθίσματα γεγονός για το οποίο μάλιστα υπήρχε και παραδοχή από την ομάδα τους η οποία συμφώνησε να πληρώσει το κόστος!

Η ομάδα των λιγοστών ταραξιών ζήτησε από την γηπεδούχο να τους ενημερώσει ποιοι φίλαθλοι προέβησαν σε αυτές τις ενέργειες (με βάση τον έλεγχο που είχε γίνει και τη θέση που κατείχαν) χωρίς ωστόσο να υπάρξει συνέχεια αφού για το περιστατικό δεν έγινε καμία σύλληψη και ούτε εντοπίστηκε κανείς να προκαλεί τις ζημιές!

Το www.kerkida.net δημοσιοποιεί τα γεγονότα χωρίς να αναφέρει τις εμπλεκόμενες ομάδες γιατί απλά επικεντρωνόμαστε στην αδυναμία εφαρμογής του νόμου και όχι για να τιμωρηθούν οι ομάδες.

*** Η φώτο τυχαία, άσχετη με αγώνα στην Κύπρο.

www.kerkida.net