ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στην... δράση

Με τρεις αγώνες επαναρχίζει το πρωτάθλημα Cyta, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής.

Το πρόγραμμα αρχίζει στις 17:00 στο Παραλίμνι. Εκεί η ΕΝΠ υποδέχεται την Ανόρθωση, σε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον παιχνίδι αφού αμφότερες οι δύο ομάδες δεν έχουν ξεκινήσει καλά την χρονιά και… ψάχνουν νίκη – αντεπίθεσης. Για την «Κυρία» ντεμπούτο θα κάνει στον πάγκο της ο Ολλανδός Γιούργκεν Στρέπελ ενώ ιδιαίτερος θα είναι ο αγώνας και για τον προπονητή της Ένωσης Αντρέ Πάους ο οποίος θα τεθεί για πρώτη φορά αντίπαλος με την προηγούμενη ομάδα του στην Κύπρο.

Μια ώρα αργότερα, στις 18:00 στο «Τσίρειο» ο Απόλλωνας θα φιλοξενήσει τον Ερμή. Παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί τους γηπεδούχους, οι οποίοι βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση έχοντας τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν πολλά περιθώρια, αφού ΄βρίσκονται στην 10 η θέση έχοντας μόλις 3 βαθμούς…

Και τέλος, στις 19:00 στην «ΑΡΕΝΑ» η ΑΕΚ θα υποδεχθεί την Δόξα. Παιχνίδι που επίσης έχει ως φαβορί την γηπεδούχο ομάδα, η οποία όμως δεν υπάρχει πιθανότητα υποτίμησης του αγώνα αφού η προσφυγική ομάδα έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά το πρωτάθλημα και βρίσκεται στα ψηλά, στην 3 η θέση με 9 βαθμούς.