Καταιγιστικός και ισοπεδωτικός… Απόλλωνας! (φώτος)

Τα ίδια στοιχεία όταν αγωνίζεται στο Τσίρειο είχε ο Απόλλωνας και με τον Ερμή. Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή ήταν ορμητική, αποτελεσματική και με τον Ζοάο Πέδρο να βρίσκεται σε μεγάλο απόγευμα, «καθάρισε» τον Ερμή με 5-0. Ζελάγια με πέναλτι στο 10΄,Ψάλτης με αυτογκόλ στο 12’, Περέιρα στο 27΄ και Σκέμπρι στο 35’ ήταν οι σκόρερ του πρώτου ημιχρόνου με το τιμώμενο πρόσωπο (συμπλήρωσε 100 συμμετοχές με τη φανέλα του Απόλλωνα) Ζοάο Πέδρο να μοιράζει ασίστ στους συμπαίκτες του. Με δέκα ποδοσφαιριστές από το 9’ ο Ερμής του Κώστα Καϊάφα με τον Κουατζίκα να αντικρίζει την κόκκινη κάρτα του Γιάννη Αναστασίου. Αλλαγές στην επανάληψη από Αυγουστή που ξεκούρασε Ρομπέρζ, Σακέτι, έδωσε ευκαιρίες σε Στυλιανού, Ουεντραόγκο και Ψύχα. Στο τέλος γκολ και για τον Άντον Μάγκλιτσα. Πέντε στα πέντε για τον Απόλλωνα που βρίσκεται στη κορυφή. Το www.kerkida.net ήταν στο Τσίρειο και σας μετέφερε όλα όσα έγιναν.

Η εξέλιξη

-Ξεκίνησε ο αγώνας

- 9' Πέναλτι για τον Απόλλωνα που το κερδίζει ο Εμίλιο Ζελάγια. Κόκκινη κάρτα στον Κουατσίκα. Με δέκα ο Ερμής.

- 10' ΓΚΟΛ για τον Απόλλωνα με τον Ζελάγια να ευστοχεί από τα έντεκα βήματα.

- 12' ΓΚΟΛ για τον Απόλλωνα με αυτογκόλ του Ψάλτη, η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή διπλασιάζει τα τέρματα της. Ήταν μια φάση που προήλθε από γέμισμα του Πέδρο, Μάγκλιτσα και Ψάλτης διεκδίκησαν τη μπάλα, ο Κύπριος μπακ του Ερμή πήγε να διώξει, έβαλε τη κόντρα ο επιθετικός του Απόλλωνα και η μπάλα κατέληξε στα δίκτυα. Μια άτυχη στιγμή για τον Ψάλτη.

- 15' Ο Μάκροβιτς σούταρε εντός περιοχής, o Παπαδόπουλος αποκρούει σταθερά.

- 17' Σουτ του Περέιρα από μακρινή απόσταση, ο κήπερ του Ερμή διώχνει σε κόρνερ.

- 22' Ωραία προσπάθεια του Σκέμπρι, ο Μαλτέζος έπιασε το σουτ, με τη μπάλα να κοντράρει στον Πουτζιουρή.

- 27' ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευκαιρία για το 3-0. Ο Ζελάγια έκανε τη κεφαλιά ψαράκι από πολύ κοντινή απόσταση αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ!

- 30' Κίτρινη κάρτα στον Μάγκλιτσα σε μαρκάρισμα πάνω στον Ντε Μέλο.

- 35' ΓΚΟΛ για τον Απόλλωνα. Ο Περέιρα κάνει το 3-0 μετά από συρτή σέντρα του Ζοάο Πέδρο, ο Αργεντινός μπαίνει στη πορεία της μπάλας και τη στέλνει στα δίχτυα.

- 37' Ο Σουμά το σουτ, αποκρούει ο Παπαδόπουλος σε κόρνερ.

- 39' ΓΚΟΛ για τον καταιγιστικό Απόλλωνα. Ο Σκέμπρι το 4-0! Ο Μαλτέζος πήρε όμορφη πάσα με το κεφάλι από τον Περέιρα και με εναέριο πλασέ νίκησε τον Παπαδόπουλο.

Ένα λεπτό η καθυστέρηση.

Λήξη ημιχρόνου

Έναρξη Β' ημιχρόνου

Με την είσοδο του Στυλιανού, ο Πέδρο πάει στο δεξί φτερό της μεσαίας γραμμής και τον Φακούντο Περέιρα στο κέντρο. Δεξί μπακ ο Στυλιανού στα στόπερ στο πλάι του Χάμπου, ο Ουεντραόγκο.

- 55' Μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλωνα με τον Σκέμπρι από κοντινή απόσταση δεν κατάφερε να νικήσει τον Παπαδόπουλο. Μια φάση που ξεκίνησε από τον Ζοάο Πέδρο και πάλι.

- 69' Κεφαλιά του Στυλιανού, η μπάλα μόλις άουτ.

Στα στόπερ ξανά ο Στυλιανού όπως και στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής με την Ομόνοια. Στα χαφ ο Χάμπος Κυριάκου.

- 76' Φάουλ του Ταραλίδη, ο Ελλαδίτης εκτελεί η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Βάλε.

- 78' Ωραία κάθετη του Ψύχα, που έβγαλε τον Ζελάγια μόνο απέναντι στον Παπαδόπουλο, ο Αργεντινός δεν καταφέρνει να σκοράρει.

- 87' ΓΚΟΛ για τον Απόλλωνα με τον Μάγκλιτσα να κάνει το 5-0.

Tέλος αγώνα

Απόλλων: Βάλε, Πέδρο, Χάμπος, Ρομπέρζ (Ουεντραόγκο 46'), Σουμάχ, Σακέτι (Στυλιανού 46'), Μάρκοβιτς (Ψύχας 66'), Περέιρα, Σκέμπρι, Μάγκλιτσα, Ζελάγια

Ερμής: Παπαδόπουλος, Πουτζιουρής, Ντίντακ, Πηλέας, Ψάλτης, Φυλακτού, Κουατσίκα, Εμπαλό, Ντε Μέλο (Ταραλίδης 46'), Μαύρου, Μαρτίνιουκ

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ