Τρέξαμε... Στον φιλανθρωπικό αγώνα ΑΛΦΑΜΕΓΑ «Run As One» (Φώτος)

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε και φέτος ο φιλανθρωπικός αγώνας δρόμου ΑΛΦΑΜΕΓΑ «Run As One». Ο σκοπός της διοργάνωσης είναι η ενίσχυση του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Παιδί, Διατροφή & Υγεία» των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, από το οποίο επωφελούνται εκατοντάδες παιδιά κάθε χρόνο.

Το πρόγραμμα δημιουργήθηκε για την προώθηση της ισορροπημένης διατροφής και της τακτικής άσκησης από την παιδική ηλικία. Στόχος του είναι να δοθεί η ευκαιρία σε παιδιά 9-12 χρόνων να επισκεφθούν μέλη του Συνδέσμου Διαιτολόγων & Διατροφολόγων Κύπρου και αφού υποβληθούν στις απαραίτητες μετρήσεις, να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν ένα εξατομικευμένο πλάνο υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής.

 Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς του προγράμματος «Παιδί, Διατροφή και Υγεία». Το συγκεκριμένο πρόγραμμα υλοποιήθηκε επιτυχώς κατά τις σχολικές περιόδους 2016-17 και 2017-18 και πλέον μπήκε στον τρίτο χρόνο ζωής του.

Παρών στον αγώνα και η Εταιρείας μας Digital Tree + Opium Works και μέσα από την παρουσία μας σας παρουσιάζουμε φωτογραφικό υλικό: