ΜΥΘΙΚΗ ανατροπή για Πάφο, ΣΥΝΤΡΙΒΗ για Ομόνοια! (Φώτος)

ΑΠΙΘΑΝΑ πράγματα στο "ΓΣΠ" στο παιχνίδι της Ομόνοιας με την Πάφο! Οι "πράσινοι" προηγήθηκαν με 2-0 ωστόσο η Παφιακή ομάδα σκόραρε τέσσερα γκολ σε οκτώ λεπτά (!!) και πανηγύρισε μια μυθική νίκη με 4-2! Από δύο γκολ οι Νέμετς και Αγκούλο για την Πάφο, Λόπεθ και Χριστοφή για την Ομόνοια. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα για τους φιλοξενούμενους ενώ το "τριφύλλι" γνώρισε την τέταρτη διαδοχική του ήττα...

Το ΦΙΛΜ του αγώνα:

-Έναρξη.

- 5’ Πιο δυνατά ξεκίνησε η Πάφος που επισκέφθηκε απειλητικά την εστία των πρασίνων σε δύο περιπτώσεις χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει κάποια ευκαιρία.

-6' ΓΚΟΛ για την Ομόνοια με τον Λόπεθ! Στην πρώτη της επιθετική προσπάθεια, μετά από λάθος του Σιρόκ ο Λόπεθ το εκμεταλλεύτηκε και πλάσαρε εύστοχα για το 1-0!

-7' Μεγάλη ευκαιρία για την Πάφο με διαγώνιο σουτ του Ζαχαρίου εντός περιοχής, που κατέληξε μόλις άουτ

-10' Σέντρα σουτ του Εντρένα από αριστερά καταλήγει λίγο έξω

-13' Εκτέλεση φάουλ της Πάφου με τον Ζάντερ η μπάλα ψηλά άουτ.

-16' Καλό σουτ του Φόλμπρεχτ, η μπάλα πέρασε λίγο έξω.

-18' Κεφαλιά του Μπάγκαρτ από καλή θέση μετά από εκτέλεση του Αγκούλο η μπάλα καταλήγει λίγο έξω.

-20' Πιο επιθετική η Πάφος από την Ομόνοια μετά το γκολ που δέχθηκε, έχει φτάσει αρκετές φορές με καλές προϋποθέσεις κοντά στο γκολ. Το "τριφύλλι" από την άλλη προσπαθεί να κτυπήσει με αντεπιθέσεις.

-25' Μπαλιά του Εντρένα από τα αριστερά, κεφαλιά του Λόπεθ, η μπάλα περνάει λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Μολ!

-27' ΔΟΚΑΡΙ για την Ομόνοια με τον Μόντες! Μακρινό σουτ του Ισπανού άσου, η μπάλα... τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μολ.

-30' H Ομόνοια έχει ανακτήσει τον έλεγχο στα τελευταία λεπτά και ψάχνει το δεύτερο γκολ.

-38' Ο Αγκούλο προσπάθησε να νικήσει τον Μεχίας από την κλειστή του γωνία, χωρίς αποτέλεσμα.

-40' Χωρίς κάποια ιδιαίτερη φάση μετά το δοκάρι η αναμέτρηση, που κινείται σε χαμηλό τέμπο. Η Ομόνοια έχει την κυκλοφορία ενώ βγάζει σωστά τις άμυνας όταν η Πάφος επιτίθεται.

-45' Μετά από ωραίο συνδυασμό, ο Γκόμεθ κάνει σουτ από καλή θέση, με την μπάλα να καταλήγει ψηλά άουτ.

-Τέλος ημιχρόνου. Η Ομόνοια ευτύχησε να ανοίξει νωρίς το σκορ με τον Λόπεθ, αφού έβαλε πίεση και εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα της Πάφου. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ήταν απειλητικοι για περίπου ένα δεκάλεπτό όμως δεν βρήκαν το γκολ έτσι η Ομόνοια ανάκτησε τον έλεγχο χάνοντας μάλιστα δύο μεγάλες ευκαιρίες για δεύτερο γκολ με τον Λόπεθ και τον Μόντες.

-Ξεκίνησε το β' μέρος.

-47' Γύρισμα του Μόντες από τα δεξιά στον Γκόμεθ, το σουτ του τελευταίου κόντραρε και έφυγε σε κόρνερ.

-48' Ο Σιρόκ από δεξιά έκανε το γύρισμα, ο Νέμετς το πλασέ αλλά ο Μεχίας έδιωξε σωτήρια.

-50΄Νέα ευκαιρία για την Πάφο που εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των γηπεδούχων από τα δεξιά. Ο Νέμετς πλάσαρε εκ νέου εντός περιοχής όμως η μπάλα και κατέληξε στην αγκαλιά του Μεχίας.

-51' ΓΚΟΛ για την Ομόνοια με τον Χριστοφή! Ο Ντάρμπισαϊρ τροφοδότησε τον "Τζίμη" ο οποίος με την ταχύτητά του νίκησε τους αντιπάλους του και σημάδεψε σωστά για το 2-0!

-58' ΓΚΟΛ με τον Αγκούλο και μείωση στο σκορ για την Πάφο! Νέμετς και Αγκούλο συνδυάστηκαν ωραία με τον τελευταίο να νικά τον Μεχίας, μειώνοντας σε 2-1.

-60' ΓΚΟΛ και ισοφάριση για την Πάφο με τον Νέμετς! Μέσα σε δύο λεπτά, αντιστράφηκαν οι ρόλοι, με τον Αγκούλο δημιουργό και τον Νέμετς εκτελεστή για το 2-2!

-62' ΓΚΟΛ για την Πάφο και 3-2!! Φοβερή ανατροπή για την Παφιακή ομάδα με τρία γκολ σε τέσσερα λεπτά! Ο Σιρόκ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από τον Πρτσε, το εκτέλεσε εύστοχα ο Νέμετς για το 3-2!

-66' ΓΚΟΛ για την Πάφο, φοβερά πράγματα στο "ΓΣΠ"! Οι φιλοξενούμενοι σε οκτώ λεπτά σκόραραν τέσσερις φορές! Ξανά συνεργασία ανάμεσα σε Αγκούλο και Νέμετς, με τον Αγκούλο να σκοράρει για το δεύτερο προσωπικό του γκολ!

-67' Πρώτη αλλαγή για την Ομόνοια. Ραμίρεζ αντί Χριστοφή.

-73' Σοκαρισμένη η Ομόνοια από τα τέσσερα γκολ που δέχθηκε δεν μπορεί να δημιουργήσει κάποια ευκαιρία.

-76' Αλλαγή για την Πάφο. Ράσιτς αντί Νέμετς.

-76' Αλλαγή για την Ομόνοια. Σοάρες αντί Μόντες.

-78' Αλλαγή για την Πάφο. Στη θέση του Ανγκούλο ο Λοράν.

-80' Κοντά σε πέμπτο γκολ η Πάφος! Τετ α τετ με τον Μεχίας ο Ζαχαρίου, όμως ο γκολκίπερ της Ομόνοιας βγήκε νικητής.

-84 Τρίτη αλλαγφή για την Πάφο. Εκτός ο Ζαχαρίου, μέσα ο Παναγιώτου.

-85' Η Πάφος βγαίνει στην αντεπίθεση όποτε θέλει και απειλεί εκ νέου, με τον Μεχίας να προλαβαίνει την τελευταία στιγμή τον Ράσιτς.

-Τέλος αγώνα. ΤΕΡΑΣΤΙΑ νίκη με σούπερ ανατροπή για την Πάφο!

ΟΜΟΝΟΙΑ: Μεχίας, Γκαφούρ, Πρτσε, Κούσουλος, Λόπεθ, Ενρίκεζ, Γκόμεθ, Μόντες (76'Σοάρες), Εντρένα, Χριστοφή (67'Ραμίρεζ), Ντάρμπισαϊρ.

ΠΑΦΟΣ: Μολ, Μπαγκάρντ, Χολτ, Σιρόκ, Ζάντερ, Φόλπρεχτ, Ζίβουλιτς, Κουλς, Ζαχαρίου (84'Παναγιώτου), Νέμετς (76'Ράσιτς), Αγκούλο (78'Λοράν).

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ζάντερ, Ανγκούλο, Ζίβουλιτς.

Διαιτητής: Φωτίου Κωνσταντίνος
Α' Βοηθός Διαιτητής: Μαρίνου Μιχάλης
Β' Βοηθός Διαιτητής: Μιχαηλίδης Ανδρέας
4ος Διαιτητής: Σωτηρίου Λούκας

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ