Κύπρος ο ΛΥΤΡΩΤΗΣ στο 90+1! (Φώτος)

Πολύτιμη νίκη για τη Νέα Σαλαμίνα στους χρόνους των καθυστερήσεων! Ο Κύπρος Χριστοφόρου ήταν ο «χρυσός» σκόρερ της ομάδας του Πουρσαϊτίδη, με τον Κύπριο αμυντικό να λυτρώνει τους «ερυθρόλευκους» στο 90+1. Έξαλλοι πανηγυρισμοί από πλευράς των "φιλοξενουμένων" οι οποίοι αφιέρωσαν τη νίκη στον άτυχο Φραγκέσκου. Στο γήπεδο για λογαριασμό του Ερμή, ο Πορτογάλος προπονητής Joao de Deus ο οποίος ενδέχεται να αναλάβει την ομάδα του Λούκα Φανιέρου. Το Kerkida.net ήταν στο "N. Papas Group Αμμόχωστος" και σας μετέφερε όλα όσα έγιναν.

- Έναρξη στο παιχνίδι μας

- 4' Πολύ μεγάλη φάση για τον Ερμή. Ο Ντε Μέλο μπροστά στον Βεσελόφσκι έκανε τη κεφαλιά αλλά δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίκτυα. Ξεκάθαρη ευκαιρία για τους γηπεδούχους.

- 8' Νέα απειλή από τον Ερμή, ο Ντε Μέλο και πάλι. Ο Βραζιλιάνος μπήκε από τα δεξιά στη μεγάλη περιοχή, πλάσαρε όμως ο Βεσελόφσκι έδιωξε σε κόρνερ.

- 15' Μεγάλη ευκαιρία για την Νέα Σαλαμίνα με τον Κίνγκσλει. Ο φορ των "ερυθρολεύκων" υποδέχτηκε θαυμάσια τη μπάλα μέσα στη περιοχή, έκανε το πλασέ, η μπάλα μόλις άουτ.

- 17' Ωραία ατομική προσπάθεια του Ντε Μέλο, ο Βραζιλιάνος μέσα από την περιοχή επιχείρησε το σουτ, η μπάλα άουτ.

- 19' Αντεπίθεση της Νέας Σαλαμίνας, Ελουντού από τα δεξιά βρήκε τον Τιάγκο, αυτός έκανε το σουτ, στην αγκαλιά του Φιρινίδη η μπάλα.

- 31' Γύρισμα του Κίνγκσλει στη περιοχή, ο Ελουντού προσπαθεί να σπρώξει τη μπάλα στα δίκτυα, σώζει ο Φιρινίδης που μαζεύει την μπάλα.

- 36' Σουτ του Ταραλίδη αποκρούει δύσκολα ο Βέσε. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ερμή, η μπάλα έφθασε στον Ελλαδίτη και αυτός με πολύ δυνατό συρτό σουτ απείλησε την εστία της Νέας Σαλαμίνας. Ο κήπερ των "ερυθρολεύκων" ήταν σε ετοιμότητα.

- 40' Κίτρινη στον Ντεβέσα.

Ημίχρονο

Έναρξη Β' ημιχρόνου

- 49' Κίνηση του Εσσομπέ, γύρισε μέτωπο προς την εστία, έκανε το συρτό σουτ αποκρούει ο Βέσε.

- 52' Σέντρα στη περιοχή της Σαλαμίνας, ο Μαρτίνιουκ προσπάθησε να μπει στη φάση αλλά τον "πρόδωσε" το κοντρόλ του και η μπάλα πέρασε άουτ.

- 54' Σουτ του Μαργκάσα με το δεξί, άουτ η μπάλα.

- 55' ΜΕΓΑΛΗ ΦΑΣΗ για τη Νέα Σαλαμίνα με τον Κίνγκσλει. Ο επιθετικός των "ερυθρόλεύκων" βρέθηκε απέναντι από τον Φιρινίδη, ο Πηλέας με φοβερή άμυνα τον σταματάει.

- 61' Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαργκάσα, η μπάλα στα χέρια του Φιρινίδη.

- 64' Φάουλ του Ταραλίδη, δύσκολα ο Βέσε.

- 66' Ωραίος συνδυασμός Νουρ και Κίνγκσλει, ο τελευταίος έπιασε το σουτ η μπάλα άουτ.

- 70' Νέα τελική από την Νέα Σαλαμίνα, ο Μαργκάσα το δυνατό σουτ, κανένας κίνδυνος για τον κήπερ του Ερμή.

- 71' Σέντρα του Ψάλτη, κεφαλιά ο Μαύρου μαζεύει εύκολα ο Βέσε.

- 79' Αζίζ στριφογυρίζει με τη μπάλα, κάνει το σουτ με το αριστερό αποκρούει ο Φιρινίδης.

- 80' Σουτ του Τιάγκο στο ύψος της περιοχής, η μπάλα άουτ.

- 85' Φοβερή εκτέλεση φάουλ του Μαρτίνιουκ, μεγάλη απόκρουση ο Βεσελόφσκι.

- 90+1 ΓΚΟΛ για τη Νέα Σαλαμίνα! Ο Κύπρος Χριστοφόρου στέλνει τη μπάλα στα δίκτυα του Ερμή.

ΤΕΛΟΣ - Έξαλλοι πανηγυρισμοί από πλευράς Νέας Σαλαμίνας.

Εντεκάδες

Ερμής: Φιρινίδης, Ταραλίδης, Μαρτίνιουκ, Ντεβέσα (Δημητρίου 57'), Κιπιάνι, Πηλέας, Εσσόμπε (Μαύρου 68'), Ψάλτης (Γεωργίου 76'), Φυλακτού, Εμπαλό, Ντε Μέλο

Στον πάγκο: Πουτζουρής, Κατσιατής, Μαύρου, Μπανούσης, Χριστοδούλου, Πούννας, Γεωργίου, Παπαδόπουλος

Νέα Σαλαμίνα: Βεσελόφσκι, Φούσταρ, Κίνγκσλει (Σικόρσκι 77'), Ντομίνγκεθ, Παύλου, Χριστοφόρου, Μαργκάσα (Κωστή 85'), Τιάγκο, Νουρ, Κορέια, Ελουντού (Αζίζ 73')

Στον πάγκο: Αλβμπόγκε, Σεργίου, Λεμέσιος, Σικόρσκι, Αζίζ, Κωστή, Σιαθάς, Νικολάου, Χατζηκωνσταντή

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ