2.20 ο Ολυμπιακός, 2.85 o Εθνικός Άχνας στην BET ON ALFA

Πολύ μεγάλο ντέρμπι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β΄ κατηγορίας, ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν βλέψεις για άνοδο στην κατηγορία των μεγάλων.

Στις 19:00 σήμερα στο Μακάρειο στάδιο, δύο παραδοσιακές ομάδες Α’ κατηγορίας, ο Ολυμπιακός και ο Εθνικός Άχνας που έχουν από 12 βαθμούς, θα αναμετρηθούν στο Μακάρειο στάδιο στο σπουδαιότερο ματς της αγωνιστικής. Την ίδια ώρα το ΘΟΙ θα υποδεχτεί τη ΜΕΑΠ.

Η BET ON ALFA προσφέρει αποδόσεις και για τα δύο σημερινά ματς, τις οποίες μπορείτε να δείτε online στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα 66 πρακτορεία που υπάρχουν Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Αναλυτικά οι αποδόσεις των σημερινών αγώνων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ
Δεν ξεχωρίζει κάποια ομάδα στις στοιχηματικές αποδόσεις της BET ON ALFA σαν πολύ μεγάλο φαβορί, αφού Ολυμπιακός και Εθνικός Άχνας συνθέτουν ένα ζευγάρι που αναμένεται να δώσει αμφίρροπη μάχη για τη νίκη. Η νίκη του Ολυμπιακού προσφέρεται στο 2.20, η νίκη του Εθνικού Άχνας στο 2.85 και το ισόπαλο αποτέλεσμα στο 3.20. 

Στο 1.90 είναι η απόδοση του Over 2.5 Goals, στο 1.70 η απόδοση του Under 2.5 Goals, ενώ το Goal – Goal αν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται στο 1.65. 

ΘΟΙ-ΜΕΑΠ
Φαβορί για τη νίκη είναι το ΘΟΙ με απόδοση 1.60, το διπλό για νίκη της ΜΕΑΠ προσφέρεται στο 4.50, ενώ στο 3.50 είναι η απόδοση του ισόπαλου αποτελέσματος. Το Over 2.5 Goals έχει απόδοση 1.65, το Under 2.5 Goals 1.95 και το Goal – Goal 1.60. 

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. 

Στην BET ON ALFA προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές επιλογές, για τους αγώνες του κυπριακού πρωταθλήματος, όπου μπορείτε να παίξετε πιο εύκολα από ποτέ.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.