Όταν το πράγμα... ζόρισε, καθάρισε με Ουντόζι (φώτος)

Η Ένωση έχασε πέναλτι στο πρώτο μέρος, είχε δοκάρι, έχασε μία - δύο καλές φάσεις, έμεινε με παίκτη λιγότερο από το 54΄, όμως ήταν καλύτερη από την Αλκή και επικράτησε με 2-0 στο Τάσος Μάρκου. Φανταστική εκτέλεση φάουλ από τον Ριέρα στο 74ο λεπτό για το 1-0, το 2-0 ο Ουντόζι τέσσερα λεπτά πριν το 90΄. Έφτασε στους 7 βαθμούς η ΕΝΠ. 

Το www.kerkida.net ήταν στο Τάσος Μάρκου. Διαβάστε την εξέλιξη του αγώνα… 

Σέντρα στο ματς

8΄Σουτ από τον Αντρέα Σταύρου εντός της περιοχής του Κλέιμαν και πλάγια, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια της εστίας της Ένωσης.  

11΄Ευκαιρία για την Ένωση με τον Αμπαρτζουμιάν. Ο Ζάρατε βρήκε με ωραία μπαλιά τον Αμπαρτζουμιάν ο οποίος εντός της περιοχής προσπάθησε να περάσει τον αμυντικό της Αλκής πριν πλασάρει με αποτέλεσμα να δεχτεί την κόντρα και η μπάλα να φύγει σε κόρνερ. Κόρνερ το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο από την ομάδα του. 

16΄Πέναλτι για την ΕΝΠ. Το κέρδισε ο Κυριάκου από τον Φλόρες. Ο άσος της Ένωσης προσπάθησε να περάσει τον Φλόρες ο οποίος τον ανέτρεψε. 

17΄ΑΣΤΟΧΕΙ ο Ρασμούσεν, αποκρούει ο Παναγή το πέναλτι. 

22΄Δοκάρι για το Παραλίμνι με τον Ζάρατε. Ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων από το σημείο του πέναλτι περίπου, έκανε το σουτ, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. 

25΄Φάση για την Αλκή. Ο Μπελαμεϊρί έφυγε ταχύτατα προς την εστία της Ένωσης, έφτασε στην περιοχή, έκανε το σουτ όμως ο Κλέιμαν απέκρουσε.

33΄Μακρινό σουτ από τον Σπόλιαριτς, η μπάλα χτύπησε στο έδαφος με αποτέλεσμα να αιφνιδιαστεί ο Κλέιμαν, ο οποίος πάντως μπλόκαρε. 

35΄Πρώτη κίτρινη στο παιχνίδι για τον Κοσμά της Ένωσης. 

41΄Ωραία συνεργασία των Ουντόζι και Ζάρατε, ο δεύτερος από αριστερά, σέντραρε στην περιοχή εκεί όπου ο Ρασμούσεν με το κεφάλι δεν βρήκε στόχο.

43΄Ωραία σέντρα στην περιοχή της Ένωσης από τον Σταύρου, έδιωξε σε κόρνερ ο Κυριάκου. 

45΄Ένα λεπτό ο χρόνος καθυστέρησης. 

ΤΕΛΟΣ στο πρώτο μέρος, 0-0 στο Τάσος Μάρκου 

Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος

54΄Δεύτερη κίτρινη στον Κοσμά, με δέκα η Ένωση νωρίς στο 2ο μέρος. Ο άσος των γηπεδούχων αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για χτύπημα στον Σπόλιαριτς. Είχαμε ολιγόλεπτη διακοπή στο παιχνίδι προκειμένου να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον παίκτη της Αλκής. Ο Σπόλιαριτς με μπαταρισμένο κεφάλι επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο. 

61΄Δυνατό σουτ από τον Καντάσια εντός της περιοχής και πλάγια, πάνω από τα δοκάρια η μπάλα. 

66΄Κεφαλιά από τον Ιβάν Κάρλος έπειτα από την σέντρα του Κυπριανού, μπλόκαρε ο Κλέιμαν. 

73΄Φάουλ σε καλό σημείο για την Ένωση, λίγα μέτρα έξω από την περιοχή. 

74΄ΓΚΟΛ, φοβερή εκτέλεση φάουλ από τον Ριέρα, 1-0 η Ένωση! 

78΄Πρόβλημα τραυματισμού για τον Ριέρα, τον αντικατέστησε ο Μουλαζίμης

80΄Εκτέλεση φάουλ από τον Σπόλιαριτς στην καρδιά της περιοχής, κεφαλιά από τον Φλόρες, έξω. Ευκαιρία αυτή για την Αλκή να φτάσει στην ισοφάριση. 

83΄Σέντρα από τον Κυριάκου, ο Ουντόζι με το κεφάλι στέλνει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια. 

86΄ΓΚΟΛ για την Ένωση, 2-0 με τον Ουντόζι! Ο Κουμής μοίρασε στον Αμπαρτζουμιάν, αυτός γύρισε παράλληλα την μπάλα στον Ουντόζι ο οποίος χωρίς κανένα πρόβλημα έκανε το 2-0. 

90΄Πέντε λεπτά ο χρόνος καθυστέρησης.

ΤΕΛΟΣ στο ματς

**Στον πάγκο της Αλκής ήταν ο Γιώργος Σπυριδάκης μιας και ο Κώστας Σακκάς αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι και είναι τιμωρημένος.

ΕΝΠ: Κλέιμαν, Ριέρα (78΄Μουλαζίμης)Ζάρατε (62΄Κουμής) Κοσμάς, Ουντόζι, Αμπαρτζουμιάν, Ολίβα, Αγγελή, Ρασμούσεν (46΄Κολοκούδιας) Κυριάκου, Μαϊσουράτζε 

Αλκή: Παναγή, Σερφά, Σταύρου, Καντάσια, Ιβάν Κάρλος (69΄Ηλία) Μπελαμεϊρί, Σπόλιαριτς, Χριστοφή, Ακόστα (83΄Βασιλείου) Κυπριανού, Φλόρες 

Κίτρινες: Κοσμάς (2)/Ακόστα, Καντάσια, Φλόρες

Κόκκινες: Κοσμάς/-

Διαιτητής: Δημητρίου Βασίλης
Α' Βοηθός Διαιτητής: Βίκτωρος Σωτήρης
Β' Βοηθός Διαιτητής: Πέτρου Πέτρος
4ος Διαιτητής: Κωνσταντίνου Αντρέας
Παρατηρητής Διαιτησίας: Αργυρού Μιχάλης

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ