ΦΑΒΟΡΙ ΑΕΚ και Ομόνοια στην BET ON ALFA (ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ)

Εκτός από το ντέρμπι της Λεμεσού ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Απόλλωνα, υπάρχουν άλλα δύο παιχνίδια που ολοκληρώνουν το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής. Δόξα-Ομόνοια και Αλκή-ΑΕΚ.

Προσφέρονται αποδόσεις για όλους τους σημερινούς αγώνες από την BET ON ALFA, τις οποίες μπορείτε να δείτε online στο www.betonalfa.com.cy ή να επισκεφτείτε ένα από τα 66 πρακτορεία που υπάρχουν Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας.

Αναλυτικά οι αποδόσεις των σημερινών αναμετρήσεων.

17:00   ΔΟΞΑ – ΟΜΟΝΟΙΑ

Με την μέχρι τώρα πορεία των δύο ομάδων, δεν ξεχωρίζει κάποια σαν πολύ μεγάλο φαβορί. Στο 2.30 είναι η απόδοση για διπλό της Ομόνοιας, 2.80 η νίκη της Δόξας και 3.25 το ισόπαλο αποτέλεσμα. Στο 1.85 προσφέρεται το Over 2.5 Goals, 1.80 είναι η απόδοση του Under 2.5 Goals ενώ το Goal – Goal προσφέρεται στο 1.70.

18:00   ΑΛΚΗ – ΑΕΚ

Πολύ μεγάλο φαβορί για τη νίκη με απόδοση 1.29 είναι η ΑΕΚ, ο άσος για νίκη της Αλκής προσφέρεται στο 8.80, ενώ 5.00 είναι η απόδοση του ισόπαλου αποτελέσματος. Το Over 2.5 Goals προσφέρεται στο 1.60, στο 2.15 είναι η απόδοση του Under 2.5 Goals, ενώ το Goal – Goal έχει απόδοση 2.00.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Στην BET ON ALFA προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές επιλογές, για τους αγώνες του κυπριακού πρωταθλήματος όπου μπορείτε να παίξετε με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.