Ήταν… ΟΜΟΝΟΙΑ στο 2ο και το γύρισε! (φώτος)

Η Ομόνοια έκανε ένα μέτριο πρώτο μέρος, βρέθηκε πίσω στο σκορ λίγα λεπτά πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια, όμως μπήκε αποφασισμένη στο 2ο ημίχρονο, γύρισε το ματς και πήρε σημαντική νίκη απέναντι στην Δόξα. 

Οι πράσινοι έφτασαν στη 2η διαδοχική τους νίκη με τον Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο και πάνε στη διακοπή με τον καλύτερο τρόπο. Ο Λουίς Κάρλος έβαλε την ομάδα της Δόξας μπροστά στο σκορ στο 43΄. Ραμίρεζ στο 50΄και Σοάρες στο 62΄διαμόρφωσαν το τελικό 1-2 στο Μακάρειο. 

Το www.kerkida.net ήταν το γήπεδο… 

Σέντρα στο ματς

7΄Η Δόξα κερδίζει τρία κόρνερ στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Δεν σημειώθηκε κάποια αξιόλογη φάση. 

14΄Η Ομόνοια προσπαθεί να πάρει μέτρα στο γήπεδο. Οι πράσινοι κατάφεραν να κερδίσουν τρία κόρνερ τα οποία όμως δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν. Μια κεφαλιά του Κατελάρη στο 14΄έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Γκρεμσλ. 

22΄Γύρισμα του Γκόμεθ που βρέθηκε αριστερά στην επίθεση, βγήκε στο ύψος της μικρής περιοχής του ο Γκρεμσλ και μάζεψε. 

29΄ Ένα μακρινό σουτ του Μπόλιεβιτς, δεν ανησυχεί τον Μεχίας.

**Εικόνα από τον κόσμο της Ομόνοιας...

43΄ΓΚΟΛ για την Δόξα με τον Λούις Κάρλος! Ωραία κάθετη πάσα από τον Ζατλ, ο Κάρλος μόνος απέναντι από τον Μεχίας με εξαιρετικό πλασέ έκανε το 1-0 στο Μακάρειο λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους. 

**Οι πανηγυρισμοί των παικτών της Δόξας μετά το 1-0 στο ΜΑΚ 

ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΡΟΥΣ

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο... 

50΄ΓΚΟΛ για την Ομόνοια με τον Ραμίρεζ! Ο επιθετικός των πρασίνων πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Ομόνοιας. Κάθετη πάσα από τον Σοάρες, ξεφεύγει από τον Γκρεμσλ και με πλασέ σε κενή εστία ισοφαρίζει. 

**Καρέ καρέ το πρώτο γκολ του Ραμίρεζ ΕΔΩ

59΄Γίνεται πιο έντονος ο ρυθμός του αγώνα μετά το γκολ της ισοφάρισης από τον Ραμίρεζ. Η Ομόνοια προσπαθεί να φτάσει στην ολική ανατροπή. 

62΄ΓΚΟΛ, γυρίζει το ματς η Ομόνοια με πολύ ωραίο τέρμα του Άλεξ Σοάρες! Ο Γκόμεθ έδωσε στον Ραμίρεζ εντός περιοχής, αυτός με τακουνάκι βρήκε τον Πορτογάλο ο οποίος γύρισε το κορμί του και με δυνατό σουτ, έστειλε την μπάλα στον ουρανό των δικτύων του Γκρεμσλ για το 1-2 της Ομόνοιας!

67΄Ο Γιάννης Αναστασίου προχώρησε σε διπλή αλλαγή μετά το 1-2. Ο Ενρίκεζ και ο Κούσουλος αντικατέστησαν τους Τζαρζίνιο και Λόρα. Θωρακίζει το κέντρο του μ΄αυτή την κίνηση ο Ελλαδίτης κόουτς.   

72΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Γκόμεθ, δεν πέρασε η μπάλα. 

82΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Μιτρέα, εύκολα ο Μεχίας. 

90΄Τέσσερα λεπτά οι καθυστερήσεις

90+1’ Ωραίο παράλληλο γύρισμα του Τζαϊλσον στη καρδιά της περιοχής του Γκρεμσλ, δεν υπήρχε παίκτης της Ομόνοιας στο σημείο εκείνο. 

90+3΄Σουτ από τον Λούις Κάρλος, μπλόκαρε ο Μεχίας. 

ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ

Δόξα: Γκρεμσλ, Περέιρα, Μιτρέα, Τίνκου, Ευσταθίου (53΄Νέλσον) Μπόλιεβιτς, Ασαμόα (80΄Άδωνη) Ζατλ, Λουίς Κάρλος, Σαντίκ, Χατζηβασίλης (65΄Παπαφώτης)

Ομόνοια: Μεχίας, Βύντρα, Πρέτσε, Λόρα (67΄Κούσουλος) Μανρίκε (87΄Τζαϊλσον) Κατελάρης, Σοάρες, Γκόμεθ, Λόπεθ, Τζαρζίνιο (67΄Ενρίκεζ) Ραμίρεζ 

Κίτρινες: Περέιρα, Ασαμόα/-

Διαιτητής: Αργυρού Μ. Ανδρέας
Α' Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Χαράλαμπος
Β' Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Ομηρος
4ος Διαιτητής: Νεοκλέους Νικόλας
Παρατηρητής Διαιτησίας: Καπιτανής Κώστας

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ