Παράλληλοι δρόμοι και... must win

Από 12 βαθμούς, τέσσερις νίκες η Ομόνοια, τρεις η Ανόρθωση, πέντε ήττες για τους πράσινους, τρεις για την Κυρία. Εννιά γκολ υπέρ η Ανόρθωση, οκτώ η Ομόνοια. 12 γκολ παθητικό το τριφύλλι, 9 η ομάδα του Στρέπελ. 

Ομόνοια και Ανόρθωση κοντράρονται με την επανέναρξη του πρωταθλήματος όντας πάνω κάτω στην ίδια κατάσταση. Αμφότεροι οι μονομάχοι ξεκίνησαν με υψηλές προσδοκίες την σεζόν. Και οι δύο βρέθηκαν νωρίς πίσω στη βαθμολογία, άλλαξαν προπονητές και πάνε στο ΓΣΠ έχοντας από δύο συνεχόμενες νίκες με σκοπό… την τρίτη. 

Ο Γιάννης Αναστασίου και ο Γιούργκεν Στρέπελ έχουν αρκετές μέρες να προετοιμάσουν τις ομάδες τους για το παιχνίδι στο ΓΣΠ. Η διακοπή ήρθε σ΄ένα σημείο που Ομόνοια και Ανόρθωση δείχνουν να βρίσκουν τα πατήματα τους όσον αφορά το νικηφόρο αποτέλεσμα. 

Η δουλειά όσο περνούν οι μέρες θα είναι και εντονότερη στα προπονητικά κέντρα… Και οι δύο ομάδες προσεγγίζουν το παιχνίδι ως ένα δυνατό τεστ που θα δείξει αρκετά πράγματα αναφορικά με τις δυνατότητες τους. Είπαμε, Ομόνοια και Ανόρθωση ξεκίνησαν με ψηλούς στόχους. Όπως ήρθαν τα πράγματα και με την βαθμολογική θέση των δύο (6η, 7η) μια νίκη είτε του ενός είτε του άλλου στο ΓΣΠ, δίνει πολλά και χαράζει τον δρόμο της αντεπίθεσης.