Κλεάνθης για κάρτα φιλάθλου: "Δεν μπορούμε να κάνουμε πισωγυρίσματα"

Δηλώσεις στο ράδιο Πρώτο παραχώρησε ο πρόεδρος του ΚΟΑ Κλεάνθης Γεωργιάδης για την κάρτα φιλάθλου. Ανάμεσα σε άλλα τόνισε πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να βγάλουμε συμπεράσματα!
 
«Πρέπει να πούμε πως από την αρχή είχαμε πει πως ο θεσμός αυτός ξεκινά για πρώτη χρονιά. Είμαι ξεκάθαρος πως η κατάλληλη στιγμή δεν είναι τώρα για να μπορέσουμε να βγάλουμε συμπεράσματα.
 
Δεν μπορείς κάτι που άρχισε τρεις μήνες πριν να το αλλάξεις τώρα. Το καλύτερο θα ήταν με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου ή τουλάχιστον να περνούσε ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος. Ακόμη και να μην έχουμε αύριο το πρωί κάρτα φιλάθλου δεν λύνονται τα προβλήματα. Δεν το λέω εγώ, αλλά οι οργανωμένοι φίλοι των ομάδων.
 
Θέλουμε ασφαλή γήπεδα. Θα δώσουμε προτεραιότητα στην ασφάλεια. Ο θεσμός πρέπει να αξιολογηθεί ότι γίνει τώρα είναι θέμα λαϊκισμού. 
 
Έχουμε συμφωνήσει ότι μετά την άτυπη συνέλευση της ΚΟΠ με τα σωματεία και αφού καταλήξουν θα μπούμε σε μια συζήτηση ανταλλαγής απόψεων για το τι μπορεί να γίνει άμεσα. 
 
Εγώ είμαι ξεκάθαρος. Τέθηκε ένας θεσμός καινούργιος πρέπει να του δοθεί χρόνος. Δεν μπορούμε να κάνουμε πισωγυρίσματα.
 
Έχουν γίνει 55 χιλιάδες κάρτες. Αριθμητικά είναι αρκετά καλός αριθμός, όμως με αυτά που βλέπουμε στα γήπεδα δεν είμαστε ικανοποιημένοι».