Η... μάχη Πέδρο - Ζαχίντ

Έχοντας συμπληρωθεί εννέα αγωνιστικές, άρχισε να ξεκαθαρίζει και το δείγμα ως προς τους κορυφαίους δημιουργούς του πρωταθλήματος μας.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, Live Streaming, 300+ ειδικά στοιχήματα σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τα καλύτερα Odds της αγοράς!

Οι οποίοι δεν είναι φυσικά νέοι, αλλά παλιοί και… ανάμεσα στα εξ’ αρχής φαβορί για τον τίτλο του ποδοσφαιριστή με τις περισσότερες ασίστ.

Ο Ζοάο Πέδρο του Απόλλωνα είναι στην 1η θέση, έστω κι αν η ομάδα του έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Ο Πορτογάλος δεξιός μπακ έχει μοιράσει ήδη 6 ασίστ στο φετινό πρωτάθλημα ενώ μία λιγότερη έχει ο περσινός νικητής της σχετικής κατηγορίας, Γκάγιας Ζαχίντ ο οποίος με την τελευταία του στο παιχνίδι με την ΕΝΠ έφτασε στις 5.

Με τις ομάδες τους, Απόλλωνα και ΑΠΟΕΛ δεδομένα να είναι πρωταγωνίστριες για τον τίτλο μέχρι τέλους, Πέδρο και Ζαχίντ αναμένεται να συνεχίσουν να έχουν κομβικό ρόλο στην δημιουργία και πολλά από τα γκολ που θα σημειώσουν οι συμπαίκτες τους, θα είναι μέσω των δικών τους… εμπνεύσεων.